FutbolFutbol Femení

J4 Primera Nacional – Collerense i Atlètic Balears es fan forts a casa

El Collerense continua amb dinàmica positiva un altre cap de setmana. L’equip de Javi Herreros s’ha imposat al Zaragoza CFF B (3-2) en un partit vibrant. El conjunt del Coll d’en Rabassa ha començat el partit encaixant un gol de Susana al minut 12 de la primera part.

Tot i que les visitants ha començat per davant en l’electrònic, l’equip vermell ha sabut refer-se i en el minut 21 han igualat el duel que s’ha mantengut fins a la segona meitat del partit. Després del pas per als vestidors, ambdós equips han sortit a per el partit i l’intensitat s’ha vist reflectida en el terreny de joc. Les aragoneses han tornat a avançar en el marcador (1-2).

Gràcies a una ràpida reacció del ‘Colle’, han tornat a igualar el partit amb segons gràcies al gol de Bàrbara. Amb més de mitja hora per davant i amb les espases en alt, la lluita per endur-se els tres punts, però el duel no s’ha resolt fins als minuts finals, Elena amb el seu gol ha posat el 3-2 definitiu i els tres punts s’han quedat en el Municipal de Ca na Paulina i es col·loquen terceres a la taula classificatòria.

En un partit molt disputat també en l’acte arbitral, per al Collerense: targeta groga per Marga Morey i doble groga per Elena que ha estat expulsada i no estarà en el proper partit; per al Zaragoza quatre targetes grogues i una expulsada: Estrella.

L’Atlètic Balerars també afrontava aquesta jornada a l’illa. Les de Txema Expósito han rebut al Pardinyes a Son Malferit i han resolt el partit amb una victòria molt solvent (6-1). En el primer quart d’hora el conjunt blanc i blau s’ha posat per davant en el partit amb un gol de Joana Roig.

Al minut 35 el ATB ha augmentat la seva avatatge de la mà de Raquel Carpio i 10 minuts més tard Joana ha firmat el seu doblet en el partit. Després del pas per als vestidors les balears han tancat el duel en els darrers quinze minuts de la segona part amb gol de penal de Luci Puigcercós, Abi Quiroz i Paulita Román. El Pardinyes ha retallat distàncies al minuts finals amb gol de Carlota. Amb aquest resultat l’Atlètic Balears no perd de vista als equips de la part alta i es situa cinqué a la classificació amb 7 punts de 12 possibles.

El Son Sardina s’ha desplaçat al camp de líder del grup III de Primera Nacional, el CEE Europa. L’equip de la barriada no ha pogut sumar punts en el seu desplaçament, les de Xavi Rado han caigut per 3-0, la primera derrota de la temporada. El partit s’ha posat molt complicat per a les de groc en la primera meitat, on el conjunt local amb els dos gol s’ha posat per davant: 1-0 Fátima (21′) i 2-0 (28′) Codi.

Després del temps de descans el Son Sardina ha intentat retallar distàncies però, sense èxit i en el minut 56 el Europa ha tancat el partit amb el 3-0 definitiu de Valentina. El ‘Sonsar’ està quart empatat a punts amb el Collerense.

El Sant Lluís, aquest cap de setmana, ha jugat a domicili al camp de l’Osca, però la fortuna no ha estat de part de les menorquines. Les de Javier Zurbano han caigut al camp de l’Osca (1-3). El Sant Lluís s’han avançat en el marcador en el minut 60 amb gol de Paula, però les locals han reaccionat prest i en el 62 amb gol de la japonesa Kuwa han igualat el duel. En el 70 de penal, Sara ha certificat la remuntada de l’Osca i en el 82 Kuwa, una altra vegada, ha firmat l’1-3 definitiu que col·loca al Sant Lluís en la posició número 10 de la taula amb quatre punts.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button