BàsquetLliga Balear Femenina

Jornada de molta emoció a la Lliga Balear Femenina

Si l’estrena de la Lliga Balear femenina ja va oferir fortes emocions amb la disputa de dues pròrrogues, la segona no va ser diferent. Diversos partits es van decidir en els intantes finals per a demostrar una setmana més la igualtat d’aquesta competició. CTEIB i Ciutat d’Inca comanden la classificació amb dues victòries.

Fitxa tècnica:

Climaigas Menorca – CD Alcàzar 64: 12/19/16/17
Pons (8), Rollan (18), Company (5), Rovellada (3), Ruiz (4) –cinc inicial- Hernández (4), Batalla (11), De la Font, Seguí i Maceda (11)

Jovent Coinga 59: 14/15/17/13
M.Babot (10), J.Babot, L.Orfila (5), Hernández (16), JJ.Pons (7) –cinc inicial- Garau (12), R.Orfila (3), J.Pons, Santiago (6) i Llambias

Àrbitres: Octavio Saura i Joan Gomila. Van eliminar a la visitant Lorena Orfila
Anotadors de taula: Arturo Sans i Cristina Lluch
Pavelló: Pavelló Pare Petrus – Sinia Costabella

El Climaigas Menorca es va emportar una enfrontament molt lluitat davant el Jovent Coinga en un xoc avançat al dimecres 29 de septembre. Les d’Alaior van portar la iniciativa durant tot el primer quart però a partir del segon període es va entrar en un intercanvi de cops sense dominador clar i del qual les jugadors d’Alicia Alonso es van acabar portant el gat a l’aigua per cinc punts de diferència.

Fitxa tècnica:

CTEIB 81: 28/19/21/13
Pelegrina (13), Ballester, Massanet (24), Palà (10) i Sablinskaite (16) –cinc inicial- Moyá (8), Pérez, Ramis, Pedrera (5), Llodrà (3) i Marro (2)

Palmer Ànima Mediterrània Palma 56: 12/18/15/11
Homar (13), Ros (2), Reynés (6), Coll (9), Jiménez (20) –cinc inicial- Jerez (3), Bosch i Akhrif (3)

Àrbitres: Vicenç Mas i Miguel Hurtado. Sense eliminats
Anotadors de taula: Leonardo Pou i Javier Cervero
Pavelló: Pavelló Biel Hurtado

El Centre de Tecnificació va dominar el partit des de l’inici marcant el seu ritme i la seva intensitat per a no donar opció a l’equip del Badia Sant Agustí. Ja des del primer quart les de José Luis Alberola van marcar diferències per a controlar el partit des del principi. Al final segona victòria del CTEIB amb una Francisca Massanet que va marcar les diferències amb 24 punts.

Fitxa tècnica:

PDV 58: 19/14/15/10
Morillo (4), Pérez (14), Costa (13), Ros (3), Tarrés (7) –cinc inicial- Rodríguez (3), C.Tur (2), Vell (2), Cardona (1), Arabi, A.Tur (6) i Marí (3).

La Salle Palma Vanity Welcome 56: 7/11/14/24
Roca (4), Camps (15), Salvà (2), Juan (4), Clement (4) –cinc inicial- Artigues (9), E.Català (2), Rebassa (3), P.Català (13), Pomar i Bahamondee

Àrbitres: Sergio Roig i Yoav Katz. Eliminaren a la visitant Paula Català
Anotadores de taula: María Peña i María Ángeles Martorell
Pavelló: Poliesportiu Municipal de Puig de’n Valls

Una canastra de Clara Costa dóna la victòria al PDV per a salvar un partit que les eivissenques van arribar a dominar per 21 punts i que van veure com el conjunt celeste igualo el marcador en la recta final de partit. Al final, triomf local en la seva estrena en la competició.

Fitxa tècnica:

Ciutat d’Inca 52: 8/5/21/18
Martorell, Moyá, P.González, A.González, Mercant –cinc inicial- Ferragut, Fluvià, Sensada, Romeu i Siquier

CB Es Castell 49: 15/10/11/13
Cavaller, Coll, M.de Blas, Camps i Gisbert –cinc inicial- Cardona, Bosch, J.de Blas, Carrasco, Je. Florit i Dj.. Florit

Àrbitres: José Manuel Luque i Juan Antonio García. Van eliminar a la visitant Marina Bosch
Anotadors de taula: Álvaro Bosch i Marta Sánchez d’Alcázar
Pavelló: Palau Municipal d’Esports d’Inca

Emocionantíssim partit disputat al Palau d’Inca i en el qual les locals van signar la remuntada gràcies a una excel·lent segona meitat i l’encert en els tirs lliures en els minuts finals. Es Castell va ser clar dominador del partit en la primera part però després del descans el partit va canviar totalment la seva tendència.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button