Gimnasia Artística

Palma rep la segona jornada de la Lliga Iberdrola GAF

La segona cita de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina es disputarà a Palma els dies 9 i 10 d’octubre en el pavelló del Centre de Tecnificació Esportiva dels Illes Balears.

El Xelska, que en aquesta segona jornada de competició exercirà d’amfitrió, cercarà repetir el triomf que va aconseguir en la primera jornada que es va disputar el mes de a Gironella (Barcelona). Allà, a més del triomf del primer equip del club mallorquí, el conjunt B també va aconseguir el lideratge de la Segona divisió.


El Club Xelska, que defensa el títol aconseguit en la temporada 2020, és el principal aspirant a un triomf que pràcticament li donaria la classificació automàtica per a la gran final.

La segona fase de la màxima competició de gimnàstica artística femenina arribarà a escasses dues setmanes de la disputa del Mundial al Japó, una circumstància que pot provocar la renúncia d’algunes gimnastes Una de les gimnastes que estan preparant el Campionat del Món és la israeliana Ofir Netzer, gimnasta del Xelska.

Deixa un comentari

Back to top button