CollerenseFutbolFutbol Femení

El Collerense cau eliminat a la Copa de la Reina

El UD Collerense ha caigut contra el Zaragoza CFF, equip que milita actualment a Reto Iberdrola, per 0-4 en la primera ronda de la Copa de la Reina. El club del Coll d’en Rabassa ha entrat en el quadre de competició degut a que la passada temporada l’equip vermell militava a la categoria de plata del futbol espanyol.

En aquesta primera eliminatòria, les de Javi Herreros han afrontat el primer temps del partit ple d’igualtat contra el conjunt aragonès, però en el minut 38, Haley Berg, ha posat per davant al seu equip acabant els primers 45 minuts amb les visitants per davant a l’electrònic, però amb opcions de remuntada per al Collerense.

L’equip balear ha sortit, després del pas per als vestidors, a cercar la igualtat en el duel, però sense encert. L’equip de Javi Herreros ho ha intenta fins al final, però en el minut 80 Andrea Álvarez amb el seu gol ha possat més distància en el resultat per al Zaragoza CFF.

En els instants finals, l’equip de Javi Herreros no ha baixat els braços i ha continuat cercant la igualada. En aquest intent, les aragoneses ho han aprofitat en el seu favor i, una altra vegada Andrea Álvares ha fet un gol en el 83 i un altre en el 90. Amb aquest resultat el Collerense cau en la primera ronda de la Copa de la Reina en el seu retorn a la competició.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button