FutbolFutbol SalaPalma Futsal

El Palma Futsal aixeca el teló contra el Barcelona

El Palma Futsal arranca la seva actuació a la Lliga Nacional de Futbol Sala contra el Futbol Club Barcelona el dissabte 9 d’octubre a les 20:30 hores al Pavelló de Son Moix. L’equip d’Antonio Vadillo afronta el primer duel de la competició domèstica després de firmar una pretemporada brillant amb ple de victòries.

L’equip balear s’ha enfrontat en dues ocasions amb el Barça en el temps de preparació. En els dos duels els de Vadillo han sortit amb victòria contra els blaugranes. El primer enfrontament, en el Trofeu Ciutat de Palma, el Palma es va impoosar 1-0 en els intants finals d’un partit vibrant. En el segon enfrontament a Barcelona, els de Vadillo varen firmar 1-3 en el marcador.

L’entrenador del Palma Futsal, Eloy Rojas i Diego Nunes han analitzat el primer partit de lliga que disputarà el Palma Futsal aquest dissabte 9 d’octubre a Son Moix. El Barça, vigent campió de lliga, visita al quadre balear en el que serà la primera jornada de la Lliga Nacional de Futbol Sala, encara que Vadillo, lluny de veure-ho com una cosa negativa, veu la part positiva: “És preferible rebre al Barça en la primera jornada perquè pràcticament no han començat ni a construir-se, no han pogut treballar amb tots els jugadors en tota la pretemporada i nosaltres estem una mica més fets, juguem a casa i aquests són els condicionants que hem d’utilitzar de cara al dissabte”, assegura el de Jerez.

A més, Vadillo, ha volgut valorar l’afluència de públic, de fins a un màxim de 3.200 aficionats, xifra més alta des de l’inici de la pandèmia i ha afirmat que “és la primera jornada, contra el Barça, que tots sabem que possiblement és el millor club de futbol sala del món i l’afició pot gaudir d’un grandíssim partit que segurament és igualat, amb ritme, tensió i això diverteix a l’aficionat. En els moments de dificultat l’afició sempre ens ajuda, és aquest sisè jugador, sempre fa que els jugadors donin una mica més”.

L’entrenador del Palma Futsal ha fixat els objectius de cara a la temporada 21/22 del club: “El nostre objectiu és estar en les fases finals, però tot passa pel partit a partit, sumar de tres en tres, donar el màxim en cada partit, sense regalar ni una pilota en la pista, ni un metre, ni una sessió d’entrenament. En aquests aspectes estem molt contents amb la plantilla, pel perfil del jugador i l’educació esportiva de temporades anteriors i volem seguir en la línia d’anar partit a partit i pensar en l’avui que ens acostarà al que volem ser demà”, va apuntar Vadillo.

Eloy Rojas, per part seva, ha desxifrat la idea de partit del Palma Futsal per a afrontar el primer partit davant el vigent campió de la competició: “Sigui contra el Barça, Inter, ElPozo o el que sigui, intentarem portar el partit al nostre terreny i a tenir la possessió de pilota que és el que ens agrada. No tenim molta informació d’aquest nou Barça, però intentarem treure les nostres armes, la qual cosa tenim preparat i assegurar-nos de fer el nostre treball bé, ja que si és així aconseguirem els tres punts”, ha assenyalat l’ala andalús.

Diego Nunes ha posat l’accent en l’ambient que es respira en el vestuari abans d’encarar l’inici de lliga i ha afirmat que “serà una prova per a saber a quin nivell estem per a començar la temporada. En el dia a dia, parlant amb els jugadors, tenim les millors sensacions possibles, l’ambient està bé; ens divertim, treballem seriós i estem a gust. Estem amb confiança i som coneixedors del que podem fer, dels objectius que tenim i cadascun és conscient del que ha de fer en la pista, de donar la seva millor versió i així les coses ens sortiran molt bé” ha explicat el ala-pivot.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button