Conecta Balear CV ManacorUD Ibiza - Ushuaïa VolleyVoleibol

Ushuaïa Ibiza Voley – ConectaBalear Manacor, presenten el primer derbi balear

El Ushuaïa Ibiza Voley rep aquest dissabte a les 19.30 hores al ConectaBalear Manacor. Els dos equips ja s’han enfrentat al llarg de la pretemporada en el Trofeu Ciutat de Manacor, on el conjunt manacorí s’imposar per 3-0, i en el Trofeu Baleària, on els de Lluís Molada també guanyaren per 0-3. Tot i el balança posititu del conjunt visitant s’espera un partit disputat entre els dos conjunts balears.

El Ushuaïa Ibiza té la seva principal amenaça en atac amb l’oposat Arthur Borges, del qual es desconeix en aquest moment si estarà ja en el 7 inicial i també es compte amb la dubte dels centrals Elvis d’Oliveira i José Daniel Retuerto. Una plantilla en tot cas jove i amb ganes de puntuar en el marcador.

El UD Ibiza Ushuaïa Voley arriba a la segona jornada amb una derrota severa, a més, amb moltes baixes després del primer partit de Superliga contra el CV Terol. Els locals són conscients que tenen un partit complicat davant un Manacor al qual ja ha conegut en la pretemporada.

El conjunt de Lluís Molada arriba motivat pel bon resultat del seu primer partit de temporada i no solament per la victòria 3-1 a casa davant un Rio Duero Soria lluitador, sinó per inagurar a més el 7 ideal amb MVP inclòs de la mà del receptor Caetano Filter (21 punts), i el central Víctor Méndez (14 punts).

L’entrenador Lluís Molada avisa de la necessitat de fer un joc cohesionat i de treballar la capacitat d’estar connectats al joc en tot moment. “Aquest partit no serà fàcil. No hem de confiar-nos ni estar pensant en la seguretat de guanyar. Aquesta setmana hem entrenat bastant bé. Cercarem la victòria i jugar millor que dissabte passat per a aconseguir la suma de 6 punts. Això passa per estar cohesionats, millorar dia a dia i tenir la convicció que el joc en equip i el treball diari, ens portarà a aconseguir les nostres metes futures” sentència el tècnic del Manacor.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button