Feníe Energía Voley PalmaVoleibol

El Feníe Energía s’estrena a casa contra el CV Guaguas

El Feníe Energía Voley Palma disputa el primer partit a Son Moix contra el Club Voleibol Guaguas el dissabte 9 d’octubre a les 17:00 hores al Pavelló Municipal de Son Moix. El conjunt balear s’enfronta en la segona jornada de la Lliga Regular a l’equip canari, campió de la lliga, la Copa del Rei, després del duel entre els dos equips en la Supercopa d’Espanya on el Guaguas es proclamà campió amb un 3-0.

El Voley Palma arriba al compromís lliguer després d’aconseguir la victòria (3-0) a la pista del Arenal Emevé en un duel exigent on l’equip d’Abel Bernal va desplegar un gran joc. Per altre banda, els visitants arriben a Son Moix després d’imposar-se per 3-0 al Rotogal Boiro VB en el Centre Insular d’Esports.

L’equip d’Abel Bernal afronta el duel contra el Guaguas amb optimisme i així ho ha reflexat el tècnic: “Esteim en disposició de guanyar al Guaguas”. Tot i que el club canari és el rival a batre a la Superlliga els jugadors del Voley Palma són conscients de que han de poder lluitar amb qualsevol equip. “Tenim que ser capaços de combatir amb qualsevol equip que s’ens possi per davant” ha explicat Pernambuco.

L’equip d’Abel Bernal té en el cap el partit que varen viure a la Supercopa d’Espanya contra el CV Guaguas al Centre Insular d’Esports. La plantilla és mostra optimista amb l’enfrontament d’aquest dissabte a Son Moix. “Nosaltres tenim més opcions de guanyar que en la Supercopa perque jugam amb la nostra afició” ha afirmat Manu Furtado.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button