BàsquetClub Sant Josep

Lliga Femenina 2 – El Àgora Portals cercarà la victòria en el debut a casa

El Àgora Portals Asnimo cercarà la primera victòria a la Lliga Femenina 2 davant la seva afició en el debut a casa en la competició. el conjunt calvinaer rep al Germán Homs UE Mataró el diumenge 10 d’octubre a les 18:00 hores. L’equip va començar a la competició amb derrota en el duel contra el Unilever Viladecans BF per 71-55. Les catalanes aterren a Mallorca després de guanyar al Wyntim Femení Sant Adrià (56-44) amb aquest tres punts estàn situades a la quarta posició de la taula, mentres que el Àgora Portals està col·locat en la onzena posició.

El Club Sant Josep ha començat la competició regular amb victòria com a local contra el EKKE CB Lleida per 72-49. L’equip de Palma afronta el desplaçament a la pista del Wintym F. Sant Adriá el diumenge 10 d’octubre a les 12:00 hores, equip que va perdre en la primera jornada contra el Germán Homs UE Mataró (56-44). El Sant Josep és el líder de la classificació i cercarà mantenir-se en la possició més alta de la taula.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button