FutbolFutbol Femení

Primera Nacional – Collerense i Son Sardina poden capgirar la classificació

Els equips balears afronten un nou repte en la quinta jornada. Aquest cap de setmana el Son Sardina rep al Sant Gabriel el diumenge 10 d’octubre a les 12:00. El conjunt de la barriada de Palma arriba de perdre en el camp del lider, el CE Europa, per 3-0.

Aquesta setmana, l’equip de Xavi Rado disputarà el tres punts contra el segon classificat que va sumar la victòria contra el Fontsanta Fatjó. El conjunt groc vol recuperar la bona dinàmica que tenia abans de la derrota contra el Europa i així tornar a estar en les plaçes més altes de la taula.

El Collerense arriba a aquesta jornada com el segon classificat del grup III i viatja al camp del Pardinyes, el partit contra el darrer classificat és diumenge 10 d’ovtubre a les 11:30 hores. Després de l’eliminació de la Copa de la Reina contra el Zaragoza CFF per 4-1, l’equip de Javi Herreros torna centrat en la competició domèstica i amb l’objectiu de seguir l’estela del CE Europa.

El líder de la classificació, l’Europa, visita al CCE Sant Lluís el diumenge 10 d’octubre a les 16:00 hores, el conjunt menorquí és el número deu a la classificació. Les de Javier Zurbano varen perdre contra l’Osca després d’haver-se possat per davant a l’electrònic, però finalment les locals li donaren la volta al resultat.

L’Atlètic Balears viatja a la ciutat esportiva Dani Jarque per medir-se al Espanyol ‘B’ el diumenge 10 d’ovtubre a les 14:00 hores. L’equip de Txema Expósito arriba a la quinra jornada després de imposar-se amb solvencia al Pardinyes (6-1). L’equip blanc i blau es troba a la quinta possició. L’equip de Cornellà va empatar amb el CD Riudoms (2-2) i és octau a la classificació.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button