Padel

Triay i Salazar passen a les semifinals del Open de Menorca

Gemma Triay i Alejandra Salazar, les número 1 del món s’han imposat a Carolina Navarro i Eli Amatriaín amb un doble 6-3. La menorquina Gemma Triay i la seva companya Ale Salazar cerquen aconseguir el quart títol consecutiu per a continuar el seu regnat en el circuit.

La primera manega ha començat amb les números 1 en estat de gràcia aconseguint un break de diferència als deu minuts de començar. La intensitat s’ha multiplicat sobre la pista i després d’un break i contra break, Triay i Salazar han tancat el primer joc amb un 6-3 al seu favor.

Carolina Navarro i Eli Amatriaín han entrat de ple en el partit en la segona manega deixant detalls de la seva immensa qualitat i aconseguint un break al seu favor. El partit ha passat a ser una obra d’art per als amants del pàdel amb punts espectaculars per part de les quatre jugadores espanyoles.

No obstant això, Triay i Salazar han reaccionat a meitat del segon set servint-se de la potència de Gemma Triay, per a fer tres trencaments de servei consecutius tancant el partit amb un doble 6-3. Les caps de sèrie del torneig s’enfrontaran en semifinals de l’Estrella Damm Menorca Open 2021 a Delfi Brea i Tamara Icardo.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button