Padel

Gemma Triay i Ale Salazar passen a la final del Menorca Open

Gemma Triay i Ale Salazar s’han imposat en les semifinals a Delfi Brea i Tamara Icardo (6-7/ 6-1 / 6-1). La menorquina i la madrilenya han firmat un partit brillant on han demostrat la seva superioritat tant en la pista com l’esfroç psicològic. La parella número 1 del món ha començat les semifinals contra Delfi Brea i Tamara Icardo caiguent per 6-7 en un primer set molt ajustat que s’ha acabat decidint en petits detalls fins al ‘tie break’ (6-8).

En la segona manega del partit, Triay i Salazar han sortit a per el set fent-se fortes en en el seu servei i forçant les dues rotures de servei a les seves rivals i possant-se amb un 3-0 a favor. Hi ha hagut una petita reacció de Brea i Icardo rompent el servei de la jugadora menorquina, però ella i Salazar no lis han donant opcions i han tornat a romprer-lis el servei, firmant així el 6-1 i provocant el tercer set després de més de dues hores de partit.

En la tercera manega del partit, Gemma Triay i Ale Salazarhan començat per davall i han igualat l’electrònic després d’aconseguir el punt d’or. La menorquina i la madrilenya han aconseguit capgirar la situació i posar-se per davant a l’electrònic i fent el 6-1 final. Gemma Triay i Alejandra Salazar passen a la final del Menorca Open on esperen a les seves rivals del partit entre la parella de Marta Ortega / Beatriz González i Lucía Sanz / Marta Marrero que disputen les semifinals a les 16:00 hores.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button