Conecta Balear CV ManacorUD Ibiza - Ushuaïa VolleyVoleibol

El ConectaBalear Manacor continua intractable

El ConectaBalear CV Manacor s’emporta els tres punts a casa després de guanyar 0-3 a Ushuaïa Eivissa. Els home de Lluís Molada han superat amb claredat al seu rival en els tres sets. En el segon partit de la temporada l’equip manacorí ha tirat d’efectivitat, sòlids en defensa, bloqueig i atac arribant a obtenir un avantatge de 6 punts. Ha destacat l’actuació de Thiago Vanole amb 13 punts i les anotacions de Víctor Méndez (12) i Valter Dóna Cruz (8).

Primer set que s’inicia 3-3 iguals amb bona defensa de l’equip manacorí que provoca el temps mort per part del tècnic local. Un joc, molt igualat entre tots dos equips. Davant la bona reacció de l’equip manacorí 13-14, Ariel Olmedo sol·licita el segon temps mort. Es mantenen les taules en el marcador 17-17. Agafa la davantera l’equip visitant amb un parcial 18-22 a causa d’algunes fallades de recepció del Ushuaïa Eivissa i el bon tandem que formen Sergio Ramírez i Víctor Méndez. El bon servei de Raymond Barsemian els adjudica la primera part 20-25.

Segona manega que s’inicia amb un bon bloqueig per part del ConectaBalear 2-5. Retalla distàncies l’equip eivissenc 6-8. L’equip manacorí continua dominant el joc amb un parcial 9-13 gràcies al bon servei de Thiago Vanole. La sòlida defensa d’Eivissa permet igualar el marcador 18-18. El tècnic local sol·licita temps mort per a intentar retallar distàncies davant el bon bloqueig de Víctor Méndez 19-23. Atac efectiu de Caetano Filter que tanca el set 20-25.

Tercera part que s’inicia amb un joc més precís de Ushuaïa Eivissa 6-4. Bon bloqueig de l’equip manacorí que es posa per davant en el marcador 9-12. Temps mort per part dels locals en l’equador de l’últim set. El ConectaBalear continua dominant el joc 12-16 amb el bon servei de Sergio Ramírez. Algunes fallades de recepció per part de l’equip local proporciona un avantatge de 6 punts 13-19. Anderson Chourio és qui posa el fermall d’or emportant-se la victòria 20-25.

FITXA TÈCNICA:

USHUAÏA EIVISSA VOLEY – CONECTABALEAR CV MANACOR: (0-3)

PARCIALS: 0-1 (20-25), 0-2 (20-25), 0-3 (20-25).

ALINEACIONS:

USHUAÏA EIVISSA VOLEY: Sánchez J., Gosat J (L)., Cuminetti L., Oliveira E., Borges A., En Nakhai M. També van jugar: Corona C., Sánchez V., Rodríguez A.

CONECTABALEAR CV MANACOR: Filter C., Vanole T., Méndez V., Piris T (L)., Barsemian R., Ramírez S., Dóna Cruz V. També van jugar: Chourio A., Llopart A., Gallec M., Cabrer J.F., Català A (L).

COL·LEGIATS: Enrique Romero i María Gloria Souto Jiménez.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button