Feníe Energía Voley PalmaVoleibol

El Feníe Energía cau amb bona imatge contra el Guaguas

El Feníe Energía Voley Palma rebia al coco de la Superliga, el campió d’absolutament tot a nivell nacional, visitava Son Moix en la segona jornada de lliga i, encara que ja s’havien enfrontat en la Supercopa feia dues setmanes, tots dos equips sabien que el partit seria diferent perquè catorze dies de diferència a principi de temporada es poden notar i molt.

Malgrat això i les ganes del quadre balear d’estrenar-se de la millor forma possible davant la seva afició en partit oficial aquesta temporada, el Guaguas va sortir amb actitud irresistible dels vestuaris. Un parcial de quatre punts consecutius res més arrencar li va donar un avantatge que ja guardaria durant tot el set.

El conjunt canari va demostrar per què de la seva superioritat en les competicions espanyoles i es va mostrar segur en totes les línies del joc. A mitjan set va tornar a sumar un parcial de més quatre que li va fer tancar la màniga sense moltes dificultats, encara que es va trobar amb un Feníe Energia Mallrca Voley Palma lluitador.

Aquesta arpa la va mantenir i en el segon set el quadre balear va demostrar les seves ganes de superació, arpa, esforç, lluita i sacrifici en el punt a punt. Amb un inici de manga amb un 4-1 va fer una declaració d’intencions, encara que després el Guaguas va tornar a establir l’equilibri en el marcador.

Va ser a mitjan set quan va instaurar un 15-10 que li va donar ales per a sobreviure la resta de set. Amb molta lluita, va portar aquest avantatge als punts decisius i finals de la màniga, on va veure com els canaris es van acostar fins a l’empat a 24. Va ser aquí quan els de Bernal van treure la ràbia de dins i van anotar dos punts consecutius, emportant-se el set i embogint al públic de Son Moix.

En la tercera màniga els de Cambrera van sortir amb ganes d’oblidar el segon set i una ratxa de més cinc en els primers instants va posar terra pel mig entre tots dos equips. Només les fuetades de Pernambuco mantenien amb vida a un Feníe Energia Mallorca Voley Palma que l’esforç del set anterior semblava passar-li factura.

El Guaguas va mantenir la intensitat i, encara que semblava que els de Bernal li mantenien el pols, els canaris semblaven tenir aquest punt més d’espurna per a emportar-se els punts decisius d’una màniga que van acabar emportant-se sense passar moltes dificultats.

Encara que el Feníe Energia Voley Palma no havia dit encara la seva última paraula. Amb un excel·lent inici de quart set es va posar per davant amb un avantatge de dos punts que va mantenir fins a mitjan set, quan diversos punts de Manu Furtado en la xarxa van ampliar aquest avantatge fins als quatre.

Però els de groc, en veure el perill, van posar la sisena i van tornar a equilibrar el marcador. I no tan sols això, si no que li van donar la volta i van posar un avantatge que se li va fer impossible a un equip mallorquí que ho va deixar tot en la pista per a intentar forçar un cinquè set.

FITXA

Feníe Energia Mallorca Voley Palma: Manu Furtado (12), Juan Lladó (5), Renzo Cairús (11), Rodrigo Pernambuco (19), Ignacio Sánchez (1) i Sunny Wu (9). Líbero: Dani Ruiz (0). També van jugar Guillem Pont (0) i Allunyant Sánchez (0).

CV Guaguas: Hage (11), Moisès (6), Bertassoni (1), Almansa (13), Hernández (30) i Borja Ruiz (4). Líbero Alejandro Fernández (0). També van jugar Yadrián Escobar (2), César Martín (2) i Ángel Rodríguez (0).

Àrbitres: Cerrato Fernández i Sanabria Alejandro.

Parcials: 15-25 (22’), 26-24 (32’), 18-25 (26’), 20-25 (26’)

Pavelló: Palau Municipal d’Esports de Son Moix. 1.000 espectadors amb aforament reduït per motiu de la Covid-19. Partit corresponent la segona jornada de Superliga Masculina de Voleibol.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button