FutbolFutbol SalaVisit Calvià Hidrobal

El Visit Calvià Hidrobal es retroba amb la victòria

El Visit Calvià Hidrobal torna a sumar de tres. L’equip de Miquel Vidal ha imposat en tot moment el seu ritme frenètic, com ja va denostrat a Antequera però sense recompensa, i ha demostrat una setmana més que pot competir amb els més grans de la categoria, i més encara en la seva pista. El conjunt calvianer ha tornat a mostrar la seva contundència defensiva i han estat encertats de cara a gol.


Per part seva, El Ejido ha acusat l’alt ritme competitiu i la joventut dels locals, a més els visitants han arribat amb diverses baixes al partit, la qual cosa ha fet que les cames dels seus jugadors no responguessin durant tota la trobada.


En el minut cinc de la primera part, Carlos ha avançat al filial del Palma Futsal, encaminant el partit per als mallorquins que durant tot l’enfrontament han aguantat les arribades rivals. El Ejido no ha estat capaç de batre a Manolo, en canvi el Calvià, que també ha arribat amb facilitat a la meta defensada per López, i ha pogut augmentar encara més el seu avantatge. Primer amb un gol de Nicolau al minut 13 (2-0) i després del pas per als vestidors, Carlos feia el tercer, el segon en el seu compte personal, i certificava així uns altres tres punts que es quedaven a casa del Visit Calvià Hidrobal.

El tècnic Miquel Vidal ha valorat la victòria com més que tres punts: “Nosaltres veniem d’una derrota fora casa i avui era urgent sumar els tres punts a casa per seguir estant a una possició comoda a la taula classificatoria”. “Hem fet un partit molt seriòs en defensa, hem estat molt contudents i és el segon partit consecutiu com a local en el que no hem encaixat gols” ha destacat Vidal.

FITXA TÈCNICA
-Visit Calvià Hidrobal: Manolo, Santos, Taronger, Carlos i Gordillo. També van participar Martín, M. Nicolau, Rubio i De Juan.

-CD El Ejido Futsal: V. López, José Mario, Josema, Nacho Gil i Guilli. També van jugar Cristian Rubio, Ramírez i A. Motos.

Gols: 1-0, Carlos, min. 5; 2-0, M. Nicolau, min. 13; 3-0, Carlos, min. 36.

Àrbitres: Ignacio de l’Olmo i Guillermo Rodríguez. Van amonestar amb targeta groga a Taronger, dels locals, i per a Nacho Gil, dels visitants.

Pavelló: Pavelló Municipal Galatzó. Jornada 5 de Segona Divisió. 250 espectadors amb aforament reduït per motiu de la Covid-19.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button