Gimnasia Artística

El Xelska continua líder de la Liga Iberdrola

El Xelska manté el seu lideratge en la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina després de sumar un nou podi en la jornada del 9 d’octubre. El club mallorquí ha fet una gran actuació en les dues categories, ja que el seu equip B també ha aconseguit una medalla.


La segona prova de la competició es tanca avui, 10 d’octubre, en el pavelló del Centre de Tecnificació (CTEIB). Els dos equips del club de Palma han tancat grans actuacions en la segona prova del calendari de la Lliga Iberdrola, en la que actuen com anfitriones.


Les mallorquines varen ser superades pel Egiba, el conjunt català el seu màxim rival pel títol. La segona posició final permet al Xelska, que ha arribat a aquest cap de setmana amb baixes, mantenir-se com a líder de la Lliga Iberdrola i continuar amb opcions de poder lluitar per revalidar el trofeu aconseguit l’any passat. Tercer es va classificar l’equip de Les Moreres, també de Catalunya.

En la Lliga de Segona Divisió, que va competir ahir al matí, el Xelska B ha finalitzat tercer, escalant fins a la segona possició de la general, gràcies al seu triomf en la cita disputada al juny. Avui, 10 d’octubre, competeix el CG Palma a la Tercera Divisió, amb l’objectiu de lluitar per també fer-se amb una plaça del podi.

Deixa un comentari

Back to top button