Padel

Gemma Triay i Ale Salazar aconsegueixen el quart títol consecutiu

La gran final de l’Estrella Damm Menorca Open 2021 col·locava sobre el 20×10 de la pista central del Pavelló de Binitaufa, Menorca, en la estrena deLucía Sainz i Marta Marrero, com a parella, enfront de la parella més en forma del moment, Alejandra Salazar i Gemma Triay.

Vida nova per a Lucía Sainz i Marta Marrero i, com reconeixia el seu preparador en la prèvia, nova forma de joc. L’agressivitat, la pegada de Lucía al costat de la de Marta i les seves ganes de tornar a la senda de la victòria s’anaven a imposar, en la primera manga, a la ratxa impecable dels seus rivals. Fins a dues ocasions es posarien per davant les de Juan Alday. Una d’elles la restarien Gemma i Ale, la segona, serviria per a posar el 6-4 en el marcador en favor de Marta i Lucía.

La segona manega seria una nova batalla de tu a tu entre les dues millors parelles del torneig. Totes dues duples serien capaces d’anar posant en lloc segur el seu servei o tirar endavant els punts d’or clau per a conservar-ho i el marcador, quan s’aconseguia l’hora de joc, era de 5-4 en favor de Gema i Ale. Precisament en el punt d’or següent arribaria la ‘urpada’ de les número un. 6-4 i tot per decidir en la tercera manega.

L’impuls el van aprofitar Ale i Gemma per a començar amb facilitat en el set definitiu del partit. La clau del partit va poder estar en el cinquè joc, quan amb 3-1 a dalt i el seu servei, Gemma i Ale van saber aixecar fins a quatre boles de contra break. El que va poder ser el 3-2, va passar d’un cop de ploma a col·locar el 4-1 que mantindria una distància en favor de les favorites que seria definitiva. 6-3 el final. Gemma i Ale continuen intractables. Quart títol consecutiu per a les número un i el seté de la temporada.

Amb aquest resultat Gemma Triay i Ale Salazar és col·loquen a major distància de les seves perseguidores, Ariadna Sánchez i Paula Josemaría, en el rànking i és consoliden així en les primeres posicions i certifiquen la seva presència en el Master final.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button