Atletisme

Kasper Laumann i Monica Frenger, guanyadors de la Zafiro Marathon Palma

La Zafiro Palma Marathon celebrada avui, diumenge 10 d’octubre, ja té els seus guanyadors: Kasper Laumann, el danés repeteix victòria en la cursa, i Monica Frenger, la corredora alemana ho aconsegueix per primera vegada. La cursa que s’ha celebrat acui al matí ha comptat amb la participació de 5.000 atletes de 17 nacionalitats que s’han dividit en els diferents distàncies: marató, mitja marató i 10 quilómetres.

En la prova prinicipal, el favorit i guanyador, Kasper Laumann, ha complit les expectatives del que s’esperava en aquesta cursa quedant en primera posició amb un temps de 2:31:36, a la categoria femenina Frenger s’ha alçat com la millor després del pas per la línea de meta en 3:10:30.

A la mitja marató, els guanyadors han estat Francesc Xavier Gornals, a la categoria masculina, i Claudia Schneider, a la femenina. En els 10 quilòmetres els millors han estat l’alemany Yannik Rehis i l’argentina María Luz Tesuri. Abans de l’inici de la cursa es va rendir homanatge a l’esportista més llorejat, el mallorquí Miquel Capó, que va rebre el dorsal d’or abans de que se fes la sortida.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button