FutbolFutbol SalaPalma Futsal

Palma Futsal: 3 punts, set i liderat

El Palau Municipal d’Esports de Son Moix ha viscut la seva primera gran nit de la nova normalitat, el partit perfecte. El Palma Futsal ha exhibit el seu gran joc damunt la pista amb una gran victòria enfront del campió arengat per una afició lliurada en la graderia que ha esgotat es entrades. Són Moix ha tornat a ser Són Moix i el Palma ha recordat al de les grans nits amb un partit en el qual ha estat molt superior al Barça, sobretot, en la segona meitat en la qual ha golejat al seu rival.


Ha estat una demostració del nivell d’un equip que ha començat el curs a un nivell extraordinari. El Barça ha durat mitja part. Els primers minuts han estat de presa de contacte i d’intercanvi de papers sobre la pista sense un domini clar. Un altre any més la proposta balear quedava clara: ser el protagonista amb la pilota i jugar amb transicions ràpides. Vilela ha tengut la primera clara i el Barça ha respost amb dues ocasions.

Carlos Barrón ha tret la seva millor versió en la primera meitat per a evitar que les ocasions dels blaugrana tinguessin èxit mentre que els balears també s’han topat amb Freixas en els seus intents per a obrir el marcador. El pal ha evitat el primer gol local en una rematada de Nunes quan la graderia ja cantava el gol.

Més encert va tenir Sergio Lozano amb un gran tret des de la frontal que ha estat impossible d’aturar per al meta balear. Un premi per a un jugador que ha sofert molt amb les lesions i que torna a gaudir en la pista. El Palma ha respost immediatament cercant amb més intensitat la porteria rival.

Raúl Campos ha igualat als tres minuts amb un llançament de falta. Els locals han tengut diverses accions més per a avançar-se abans del descans però ha faltat l’encert que han tengut en la segona meitat en la qual han escombrat al seu rival.

Els balears han sortir del vestuari com un cicló. I des de la represa no va haver-hi rival. El Barça es s’ha fet petit enfront d’un equip immens, que va trobar l’encert i va decidir el partit amb una golejada. Diego Nunes ha marcat un altre de falta per a avançar al seu equip.

Gairebé sense temps perquè la graderia deixés de celebrar-ho, ha arribat el tercer. El brasiler s’ha fet amb l’esfèric i des de la banda ha servit en safata perquè Higor marqués el tercer. El rival ha quedat noquejat en la lona i ha acusat els gols i el poder físic d’un equip que, amb una graderia lliurada, no ha volgut desaprofitar l’ocasió per a donar un cop d’efecte enfront d’un dels millors equips del món.

El Barça ha tractat d’aixecar-se però no ha pogut amb el ritme dels locals. Higor ha marcat un gol extraordinari en regirar-se d’esquena per a anotar un gol de pivot de manual. Velasco ha posat el porter-jugador per a tractar de tallar la sagnia i reduir l’avantatge però la situació era insalvable.

Raúl Campos ha anotat el cinquè de la nit, el segon en el seu compte particular, i Carlos Barrón s’ha apuntar a la festa en marcar a porta buida per a culminar una golejada de somni. Esquerdinha, en l’últim minut, ha maquillat el resultat amb el 6-2 definitiu. Aquest resultat posa al Palma Futsal com el primer líder de la Primera Divisió.

FITXA TÈCNICA
Palma Futsal: C. Barrón, Tomaz, Mancuso, Sr. Nunes i Higor. També van jugar Eloy Rojas, Marlon, Raúl Campos i Vilela.
Barça: Miquel Freixas, Marcenio, Matheus, Lozano i Xiulet. També van jugar Dyego, Coelho, Adolfo, Ferrao, Esquerdinha i Povill.
Gols: 0-1 Lozano (min. 11); 1-1 Raúl Campos (min. 14); 2-1 Sr. Nunes (min. 21); 3-1 Higor (min. 22); 4-1 Higor (min. 28); 5-1 Raúl Campos (min. 32); 6-1 C. Barrón (min. 37); 6-2 Esquerdinha (min. 39).
Àrbitres: Delgado Sastre i Gabaldón Rico. Van mostrar targeta groga al local Nunes i als visitants Dyego i Xiulet.
Pavelló: Palau Municipal d’Esports de Son Moix, 3.200 espectadors. Partit corresponent a la primera jornada de la Primera Divisió de futbol sala.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button