Gimnasia Artística

El Club Gimnàstic Palma es queda a les portes del podi a la Lliga Iberdrola

La segona cita de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística s’ha tancat aquest diumenge 10 d’octubre amb la competició de Tercera Divisió, on el Club Gimnàstic Palma aspirava al podi. L’esdeveniment celebrat aquest cap de setmana en el pavelló del Centre de Tecnificació ha deixat molt bones sensacions amb les grans actuacions que han firmat les representants balears. El més destacat ha estat el Xelska, el club palmesà ha demostrat el seu potencial en aquesta segona fase de la Lliga Iberdrola GAF i aspira a gran coses en la següent fase i després a la fase final.

Al Palma se’ls va escapar la medalla per molt poc, quedant quartes en el podi de la Tercera Divisió per darrere del Pozuelo, La Plana i Covadonga. A nivell individual, la gimnasta més destacada ha estat Leire Escauriaza amb la seva tercera posició en l’exercici de sòl.

Deixa un comentari

Back to top button