Bàsquet

J2 Lliga Femenina 2 – Jornada sense premi per als equips balears

El Sant Josep Obrer ha caigut en el seu primer desplaçament al camp del Wintym Femení Sant Adrià (77-73). L’equip col·legial va firmar amb un bon partit però sense premi, la jugadora més destacada de l’equip palmesà ha estat Sabina Burguera amb 30 punts, 11 rebots i 2 assitències.

L’altre equip balear, l’Àgora Portals Asnimo ha firmat un partit d’alta intensitat, però sense premi en forma de punts (52-62) no va aconseguir acostar-se per menys de 8 punts en el marcador. Malgrat això, l’equip calvianer no va baixar els braços, una cosa molt positiva que els ha caracteritzat en totes dues jornades. La mala notícia de la jornada ha estat la lesió d’Andrea Tollar, a l’espera de resultats de les proves médiques. L’Àgora Portals es situa en l’onzena a la taula classificatòria.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button