FutbolFutbol Femení

J5 Primera Nacional – El Son Sardina torna al camí de la victòria

La quita jornada ha estat un cap de setmana agredolç per la majoria dels equips de les Illes. El que ha obtengut el millor resultat és el Son Sardina, l’equip groc rebia al Sant Gabriel i ha firmat una victòria molt treballada per 5-2. Les de Xavi Radó han començat el partit per davall en el marcador en el primer quart d’hora del partit després del gol de Malena Martínez.

Després d’encaixar el ‘Sonsar’ ha tengut una ràpida reacció i als cinc minuts han igualat el duel gràcies al gol de Nati Cano. A la mitja hora de joc, una altra vegada Nati Cano perforava la porteria rival i possava per davant a l’equip balear.

En la represa del segon temps, el Sant Gabriel ha tornat a igualar el duel en el minut 60 d’Inés Ayestaran. El Son Sardina una vegada més ha comptat amb una reacció ràpida i en el minut 75 Sonia Torres ha tornat a possar per davant a les locals.

Amb el 3-2 al marcador, quatre minuts més tard Nati Cano ha convertit un altre gol, firmant el tercer de la seu compte personal i en el 85 Úrsula Galdón feia el 5-2 definitiu. Amb aquest resultat el Son Sardina torna a sumar de tres i torna a la segona possició de la classificació a tres punts del líder, el CE Europa.

El CE Europa visitava aquest cap de setmana el camp del Sant Lluís i ha firmat el ple de victòries imposant-se al conjunt menorquí per 5-0. Les de Joan Bacardit s’han possat per davant a l’electrònic des de el primer minut del duel gràcies a un gol de Valentina Berruezo.

Passada mitja hora de partit, les visitants possaven distància amb el gol de Pili Porta. Després del pas per als vestidors, el Sant Lluís es va quedar amb una jugadora menys després de la doble groga a Noelia Marín, la primera en el minut 47 i l’altre al 53.

Amb una jugadora menys les de Javier Zurbano varen intentar agontar i intentar anar a per al partit, però la superioritat de les catalanes es va veure reflexada. En el minut 56 Carla Moyano sumava un altre gol en el marcador i possava més distància entre els dos equips. En el 69 Pili Porta feia el 4-0 i Anna Bové ha firmat el 5-0 definitiu i l’Europa confirma que és l’únic equip del grup III que només coneix la victòria. El Sant Lluís després d’aquesta jornada es situa en l’onzena possició.

L’Atlètic Balears aquest cap de setmana afrontava el desplaçament a Barcelona per enfrontar-se al filial del Espanyol. L’equip de Txema Expósito va intentar endur-se els tres punts de tornada cap a Mallorca, però finalment el duel disputat a la ciutat esportiva Dani Jarque va acabar amb empat a cero entre els dos equips. El ATB amb aquest empat és el sisé classificat.

El Collerense també ha afrontat aquesta jornada com a visitat, l’equip balear ha viatjat al camp del Pardinyes. L’equip de Javi Herreros ha afrontat el desplaçament amb l’intenció de continuar la bona dinàmica. El conjunt del Coll d’en Rabassa es va possar per davant en el marcador en el minut 58 amb gol de Bárbara Ginard. Però el Pardinyes volia tenir la darrera paraula i empataria el duel de la mà d’Elda Aguila en el 73, firmant l’empat a un. Amb aquest empat el Collerense cau fins a la quarta possició.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button