Automobilisme

36 pujada a Sa Cala

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la Pujada Illa d’Eivissa puntuable per al Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM) a més del regional.

La cita organitzada per l’Automòbil Club d’Eivissa i Formentera (ACIF) va comptar amb un total de 71 equips repartits en les diferents categories.


En la Categoria 1 destinada als turismes la victòria anava a les mans del Porsche 911 GT3 del català Jordi Gaig que en el còmput final es va imposar per dos segons a Manuel Avilés (Ginetta G55 GT3).

Sent la tercera plaça per a José A. López-Fombona (Lamborghini Huracan) malgrat una lleugera sortida de carretera en la màniga del dissabte. Mala sort per a Humberto Janssens que també se sortia el diumenge i es veia obligat a abandonar.


La Categoria 2 era per a Raúl Ferre, el pilot andorrà que a més va marcar els millors cronos al llarg de totes mànigues mostrant-se inassolible amb la seva Silver Car CS. El ja campió d’Espanya 2021, Javi Villa, ho va intentar però es va quedar a segon i mig amb el BRC BR53, sent el tercer calaix del podi per al mallorquí Miguel A. Campins (Silver Car EF10).


Finalment en la Categoria 3 victòria ajustada de Benito Pérez (BRC B49) sobre Mario Asenjo (Silver Car S3) sent el tercer esglaó del podi per a Edgar Montella amb idèntica muntura.


En el campionat regional assistim a un nou duel pel títol i davant les baixes de Carbonell i Pons els aspirants eren Miguel A. Campins i Pedro Mayol.

Ajustada victòria per a Mayol després que Campins tingués un error en l’arrencada de la primera pispa de carrera quedant-se en el còmput final a només sis dècimes de la Norma. El tercer calaix del podi era per a l’eivissenc Jaime Verdera (Talex M2) per davant de Jim Whelan (Sierra Alpha). Alejandro Costa era el millor entre els Car Cross i Fran Verdugo en turismes.


En Tram Cronometrat victòria incontestable de Blas Pons-Guillem Díaz a les comandaments del Hyundai i20 R5 sent segons Jordi Romero-Izaskun Hurtado (Seat León 1.8 T.) i tercers Fco. Javier Marí-Catalina Ferrer (Renault Clio Sport). Mala sort per al favorit al títol Nadal Galiana-Lorenzo Ferragut que trencava el motor del seu Escort WRC havent d’abandonar.

Això donava ales en el campionat a Miquel Marquet-Jorge López que a Eivissa finalitzaven quarts.
Finalment en Regularitat Sport la victòria era per a Toni Barceló-Juan Verger (BMW 2002) sent segons Juan i Lucas Muntaner (R-8). En Drifting la victòria anava a les mans del mallorquí Sergi Sastre (BMW 325) amb només un punt d’avantatge sobre l’eivissenc Nicolas Boelter (Nissan S14).

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button