Automobilisme

36 pujada a Sa Cala

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la Pujada Illa d’Eivissa puntuable per al Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM) a més del regional.

La cita organitzada per l’Automòbil Club d’Eivissa i Formentera (ACIF) va comptar amb un total de 71 equips repartits en les diferents categories.


En la Categoria 1 destinada als turismes la victòria anava a les mans del Porsche 911 GT3 del català Jordi Gaig que en el còmput final es va imposar per dos segons a Manuel Avilés (Ginetta G55 GT3).

Sent la tercera plaça per a José A. López-Fombona (Lamborghini Huracan) malgrat una lleugera sortida de carretera en la màniga del dissabte. Mala sort per a Humberto Janssens que també se sortia el diumenge i es veia obligat a abandonar.


La Categoria 2 era per a Raúl Ferre, el pilot andorrà que a més va marcar els millors cronos al llarg de totes mànigues mostrant-se inassolible amb la seva Silver Car CS. El ja campió d’Espanya 2021, Javi Villa, ho va intentar però es va quedar a segon i mig amb el BRC BR53, sent el tercer calaix del podi per al mallorquí Miguel A. Campins (Silver Car EF10).


Finalment en la Categoria 3 victòria ajustada de Benito Pérez (BRC B49) sobre Mario Asenjo (Silver Car S3) sent el tercer esglaó del podi per a Edgar Montella amb idèntica muntura.


En el campionat regional assistim a un nou duel pel títol i davant les baixes de Carbonell i Pons els aspirants eren Miguel A. Campins i Pedro Mayol.

Ajustada victòria per a Mayol després que Campins tingués un error en l’arrencada de la primera pispa de carrera quedant-se en el còmput final a només sis dècimes de la Norma. El tercer calaix del podi era per a l’eivissenc Jaime Verdera (Talex M2) per davant de Jim Whelan (Sierra Alpha). Alejandro Costa era el millor entre els Car Cross i Fran Verdugo en turismes.


En Tram Cronometrat victòria incontestable de Blas Pons-Guillem Díaz a les comandaments del Hyundai i20 R5 sent segons Jordi Romero-Izaskun Hurtado (Seat León 1.8 T.) i tercers Fco. Javier Marí-Catalina Ferrer (Renault Clio Sport). Mala sort per al favorit al títol Nadal Galiana-Lorenzo Ferragut que trencava el motor del seu Escort WRC havent d’abandonar.

Això donava ales en el campionat a Miquel Marquet-Jorge López que a Eivissa finalitzaven quarts.
Finalment en Regularitat Sport la victòria era per a Toni Barceló-Juan Verger (BMW 2002) sent segons Juan i Lucas Muntaner (R-8). En Drifting la victòria anava a les mans del mallorquí Sergi Sastre (BMW 325) amb només un punt d’avantatge sobre l’eivissenc Nicolas Boelter (Nissan S14).

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button