Conecta Balear CV ManacorVoleibol

El ConectaBalear Manacor vol mantenir el lideratge

El ConectaBalear Manacor viatja a Melilla amb un objectiu clar: Conservar el lideratge de la Superlliga Masculina. Els de Lluís Molada juguen a la pista del Melilla Sport Capital dissabte 23 d’octubre a les 12.00 hores amb un rival molt potent, on s’espera un partit dur i complicat.

El equip aficà compta amb un planter dissenyat per a lluitar pel títol de lliga de manera objectiva. És un equip candidat a guanyar la Copa del Rei i per això està cridat a ser un dels quatre primers equips de la competició. El Melilla arriba a aquesta jornada després de vèncer al CV Terol en el tie break i se situa en el setè lloc de la classificació amb 6 punts encara que ja ha disputat partits contra els equips de la part alta de la taula.

El ConectaBalear treballa dur per anar a Melilla i jugar un bon partit aprofitant les oportunitats que li puguin sorgir, segons l’entrenador Lluís Molada “seran previsiblement poques, però que si les aprofitem estarem prop de guanyar”.

Molada mai subestima el control mental que tot jugador ha de treballar per a tenir, i per això afirma que “haurem de tenir aquest control psicològic i del partit a un alt nivell ja que estem davant un rival que té un gran poder de defensa i resistència en el partit.

Nosaltres haurem d’aplicar el mateix nivell de paciència i perseverança que ells”. El tècnic del conjunt manacorí creu a més que el seu equip haurà d’estar encertat en el servei, en l’ordre defensiu i posar dificultats al seu contrincant en el joc, “alhora i que haurem de saber jugar amb l’espontaneïtat i energia en atac que tenim sempre”.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button