FutbolFutbol SalaPalma Futsal

El Palma Futsal cerca retrobar-se amb la victòria

El Palma Futsal afronta la tercera jornada amb el sabor agredolç del contrast de sensacions que van generar les dues primeres jornades amb la victòria contra el Barça en el debut de lliga i la derrota a Còrdova la setmana passada fan que el començament de temporada hagi estat agredolç però un nexe comú: l’esperit competitiu de l’equip.

Si alguna cosa ha demostrat la plantilla en aquest començament de curs és el nivell per a guanyar a qualsevol rival si ofereix la seva millor versió però també és capaç de perdre si no treu tot el seu potencial i comet errors. Són les dues cares que ha mostrat en l’inici de curs que manté un començament exigent amb un calendari en el qual apareixen els equips que estan cridats a estar a dalt com a rivals.

Aquest divendres 22 d’octubre, a les 20.30 hores, els balears reben al subcampió de la Lliga. El Llevant UD és un dels equips que més ha millorat en els últims anys en fer un salt qualitatiu en ser un dels equips amb major potencial econòmic i això s’ha traslladat a la pista amb fitxatges importants que li van donar el subcampionat en la passada temporada.

Serà un rival exigent per a un Palma Futsal que vol recuperar el seu millor cara aprofitant l’embranzida de la seva afició com va succeir en la primera jornada de lliga. És un partit de màxima intensitat que requerirà la millor versió dels d’Antonio Vadillo.


L’equip ha treballat durant la setmana per a millorar els aspectes que li van privar de la victòria la setmana passada quan tenia el partit a favor per a guanyar. És un aspecte que va deixar un aprenentatge de cara al que s’aveïna. Si alguna cosa ha caracteritzat als palmesans en els últims anys és el seu alt nivell competitiu en defensa sent dels equips menys golejats cada temporada i és un aspecte a millorar perquè no s’escapin més punts quan aconsegueixen avantatge en el marcador.

El Llevant compta amb un partit més que els illencs ja que aquesta setmana van jugar el partit de la pròxima jornada que es va avançar degut a la seva participació a competició europea i van vèncer a Peixos Rubén Buela per 5-3. Una victòria dels de Vadillo suposaria avançar-los en la taula ja que ara mateix compten amb un punt menys que el seu rival d’aquesta setmana, que compta amb quatre en el caseller. En el capítol de baixes, Chaguinha és l’únic que no podrà jugar.


Antonio Vadillo podrà asseure’s per primera vegada en la banqueta aquest curs després de complir la sanció de dos partits que li van posar per l’expulsió en l’últim partit oficial del curs passat. El tècnic liderarà a l’equip des de la banqueta després de veure’s obligat a estar en la graderia en les dues primeres jornades. De la mateixa manera, Cainan de Matos debutarà en un partit oficial amb la samarreta del Palma Futsal després de superar una sanció de la passada temporada que li va impedir participar en les dues primeres jornades.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button