Feníe Energía Voley PalmaStreamingVoleibol

J4 SVM 21-22 · Feníe Energía Voley Palma – Unicaja Costa de Almería

El Femíe Energía Voley Palma afronta la quarta jornada de la Superlliga de Voleibol Masculina amb el pensament d’aconseguir la primera victòria com a local a la Lliga. Els d’Abel Bernal reben al Unicaja Costa de Almería dissabte 23 d’octubre a les 19:00 hores, el conjunt palmesà vol que els tres punts es quedin a Son Moix davant la seva afició després d’el debut agredolç contra el totpoderòs CV Guaguas.

El Voley Palma arriba a duel després de la victòria contra el San Saduriño, però el técnic és conscient de que tenen un gran repte en aquesta jornada: “Almeria és un os dur sempre. Enguany s’ha reforçat bastant, ha tornat Kukartsev, que és un potencial i serà el referent i que haurem de poder parar per a lluitar amb ells. És un equip molt complet i amb aspiració a guanyar el títol. Haurem de donar tot el que tenim i una mica més per a poder treure el partit a casa”.

En un partit clau com aquest Bernal és conscient de l’importància d’aconseguir la victòria aquest cap de setmana “són partits en els que mesures el teu nivell, si estàs per a lluitar pels títols, mantenir la categoria o per a altres coses. És un partit que és millor agafar-lo ara que encara no estan formats. És més fàcil sorprendre principi de temporada que al final”, ha afirmat l’entrenador del Feníe Energía.

En aquesta jornada Abel Bernal tampoc podrà comptar amb Manu Furtado per lesió, amb la baixa del central Abel Bernal haurà de tornar a possar en pràctica el seu paper d’entrenador-jugador. “Sabia que en algun moment hauria de jugar perquè som pocs, potser no tan aviat, però bé, em continua agradant molt competir, ho trobo a faltar, encara que estigui entrenant cada dia. Ara com ara no hi ha opció, l’entrenador no ha volgut posar-me, però me’l passo molt bé “, explica Bernal.

Ignacio Sánchez rep al seu ex equip, el Almeria, el colocador del conjunt palmesà viurà un partit especial. “va a ser un partido muy intenso. Una de las claves del partido va a ser la intensidad y nosotros tenemos que aportar un poco más, sobretodo en bloqueo y defensa para poder llevarnos el partido”.

El d’Almeria ha valorat l’actual plantilla dels visitants “está más reforzado que el año pasado y una de las piezas importantes es Kukartsev, que será el referente de Unicaja y de toda la liga. Eso no quiere decir que un jugador te pueda ganar un partido, nosotros tenemos armas muy buenas, tenemos a Rodrigo y creo que va a ser un partido que se va a regir por esos pequeños detalles a finales de set”.

Dani Ruiz també ha fet una valoració de l’inici de temporada de l’equip on considera que no ha estat un començament senzill, les baixes han estat també un condicionant, “hem comptat amb la lesió de Chema i Manu i al final això complica les coses. Però cal quedar-se amb el positiu, hem tret dues victòries molt importants i en l’anterior partit fora de casa vam fer un gran partit”.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button