Ciclisme

Torna la Mallorca 312

La Mallorca 312 torna després de la seva aturada degut a la pandèmia per la Covid-19. Una de les proves més destacades del ciclisme balear i nacional tendrà lloc aquest diumenge 24 d’octubre. Aquesta edició compta amb tres recorreguts depenent del nivell o el perfil dels participants (312, 225 i 167 quilómetres).

El retorn d’aquesta cita ha tengut una gran acollida amb l’inscripció de 4.500 ciclistes procedents de diferents indrets del món. L’inici de la prova serà a la matinada a la Platja de Muro i tendrà com a seu l’Hotel Viva Blue

En aquesta onzena edició de la Mallorca 312 l’homanatge serà per una figura notoria del ciclisme balear, Mavi García, la ciclista rep aquest reconeixement després d’un any per al record on ha aconseguit diferents títols a nivell nacional, el debut en els jocs olímpics de Tòquio i la seva gran actuació al Mundial.

A més de Mavi García, la cursa comptarà amb figures de renom com Jan Ulrich, en el retorn de l’alemany als pedals, Albert Contador, Óscar Freire, Joseba Beloki entre d’altres.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button