FutbolFutbol SalaVisit Calvià Hidrobal

El Visit Calvià Hidrobal cercarà la victòria a Leganés

El Visit Calvià Hidrobal s’enfronta a domicili contra el Legnés aquest dissabte 23 d’octubre a les 18:00. Els de Miquel Vidal tenen una bona oportunitat per a aconseguir la seva primera victòria lluny de casa. El filial del Palma Futsal ja ha sofert i ha après el que significa jugar en Segona Divisió, en qualsevol moment el partit se’t pot posar en contra i no hi ha marge per a la relaxació.

L’equip arriba en un mal moment després de dues jornades sens conéixer la victòria contra l’O Parrulo (3-4), el Peñíscola (5-0). Per part seva, el Leganés també arriba en un moment complicat, ve de ser golejat (9-2) pel Barça B, amb quatre punts en la taula i una única victòria (6-1) enfront de l’Atlètic Benavente. Els dos equips voldran puntuar en aquesta jornada per reivindicar-se.

Aquesta setmana pot ser la primera en la qual l’entrenador mallorquí pugui comptar amb els 15 integrants de la plantilla i no hi hagi cap baixa per lesió. Miquel Vidal ha analitzat el duel contra el conjunt madrileny, “el Leganés és un equip confeccionat per a fites més grans i crec que en qualsevol moment despertessin, es faran a la categoria i comencessin a obtenir resultats molt diferents als obtinguts fins ara” ha assegurat el tècnic.

A més Vidal considera que el mal moment que està passant l’equip local el fa més perillós “això fa que sigui un partit enganyos per la classificació i pels últims resultats, els dos venim de collir derrotes que ens han manat a la zona baixa de la classificació i a pesar que encara estem en una fase inicial de la lliga, estem amb la necessitat de treure punts el més ràpid possible”.

Tenguent en compte el que ha passat en els darres partits com a visitants Miquel Vidal espera “bones segones parts perquè no se’ns escapin els bons resultats que hem pogut obtenir en altres desplaçaments, cosa que encara no hem aconseguit” afirma l’entrenador.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button