FutbolFutbol SalaPalma Futsal

Taules per al Palma Futsal

El Palma Futsal va deixar escapar la victòria enfront del Llevant (1-1) després de possar-se per davant en el marcador gairebé tot el partit amb un gol que va encaixar a cinquanta segons del final quan el rival apurava els segons jugant amb porter-jugador i després de malgastar diverses ocasions en la segona meitat per a ampliar l’avantatge i sentenciar el partit, també els pals varen ser portagonistes del partit evitaren un marcador més inflat.


El Palma Futsal va apostar pel seu guió habitual sortint a la pista agafant el protagonisme i portant el pes del partit. És igual el rival i el nivell. Els balears cercaren dominar des del principi i més a casa. Són Moix es va omplir amb 3.200 espectadors que van completar l’aforament permès per segon partit consecutiu.

Higor va enviar la pilota al pal en la primera gran ocasió. El brasiler es va regirar en la frontal i el tret creuat el va escopir el pal dret de la porteria levantinista. Primer avís seriós a un rival que a poc a poc va anar guanyant metres i va equilibrar forces sobre la pista.

Tots dos van provar fortuna des de lluny ja que tots dos equips es defensaven sense deixar espais. Barrón aturar un mà a mà a Rubi en una de les accions més destacades dels valencians abans que Marlon marqués el primer del quadre local en un precís tret amb el qual va batre a Jiménez. Els d’Antonio Vadillo van tenir dues ocasions més per a ampliar l’avantatge just abans del descans però el porter rival va salvar l’ocasió de Nunes i Mancuso es va topar de nou amb el pal.


El Llevant va tenir l’ocasió més clara en el començament e la segona meitat amb una rematada al pal i que el seu rebutgi va pegar de nou en el pal després de tocar en Tomaz. Van ser els minuts en els quals el rival va gaudir de les millors ocasions.

La porteria es va aliar de nou amb els locals en un tret de Roger que va desviar Barrón i va pegar en la fusta en segona instància. Tots dos equips demostraven que no va ser casualitat que s’alternessin en el lideratge de la passada temporada durant gairebé tot el curs.

Els balears es van sacsejar la pressió dels primers minuts i el partit es va obrir donant pas a un intercanvi de cops en el qual els balears van tenir opcions clares d’ampliar la renda. Hamza li va robar la pilota a Higor quan aquest es disposava a marcar el segon i Maxi Rescia va treure sota pals una rematada de Mancuso.

El Palma perdonava. Rivillos va ser expulsat però els balears no van poder aprofitar la superioritat per a marcar el segon. Màxima tensió en un partit de màxima exigència amb dos equips molt a tenir en compte enguany pel seu alt nivell competitiu.

Amb el mínim avantatge es va arribar al desenllaç en el qual el Llevant va apostar per jugar amb porter-jugador. El Palma es va defensar bé i, de fet, va tenir fins a tres ocasions per a ampliar la renda. Raúl va atallar un llançament de Nunes, Higor també es va topar amb el porter i el rebutgi el va marcar Eloy Rojas però li van anul·lar el gol perquè els col·legiats van considerar que la pilota li havia donat al braç abans de la rematada.

Quedaven dos minuts que semblaven eterns amb un resultat tan curt. Massa temps. Carlos Barrón va atallar un doble penal a Araça a minut i mig per al final i abans que Pichu marqués el gol de l’empat a cinquanta segons que sonés la botzina. El punt va suposar un gerro d’aigua freda quan la victòria estava a l’abast de la mà.

L’afició del Palma Futsal va aplaudir a Hamza Maimó al seu retorn a Son Moix després del seu fitxatge pel Llevant el passat estiu després de tres temporades defensant la samarreta del quadre balear. El club li va lliurar un quadre amb una imatge seva en la seva etapa de jugador com fa sempre que un exjugador torna al coliseu balear.

FITXA TÈCNICA
Palma Futsal: C. Barrón, Tomaz, Sr. Nunes, Eloy Rojas i Higor. També van jugar D. Mancuso, Vilela, Raúl Campos, Cainan, Marlon i Pope.
Llevant UD: Raúl Jiménez, Araça, Maxi, Rubi i Rivillos. També van jugar Hamza, Tolrà, Roger, Juanjo, Cayetano i Pachu.
Gols: 1-0 Marlon (min. 13); 1-1 Pichu (min. 40)
Àrbitres: Botella López i Castillo López. Van mostrar targeta groga al local D. Mancuso i al visitant Rubi. Van expulsar a Rivillos amb dues targetes grogues.
Pavelló: Palau Municipal d’Esports de Son Moix, 3.200 espectadors. Partit corresponent a la tercera jornada de la Primera Divisió de futbol sala.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button