Conecta Balear CV ManacorVoleibol

El ConectaBalear Manacor cau a Melilla

El ConectaBalear es deixa a Melilla els primers tres punts de la temporada després de perdre 3-0. Els homes de Lluís Molada han lluitat en tot moment per fer-se amb la victòria posant en tensió als de Salim en els dos primers sets del partit.

A poc a poc els locals han anat distanciant-se en el marcador aprofitant-se dels errors en recepció i atac de l’equip visitant, i han arribat al tercer set amb comoditat i aconseguint una distància màxima de 10 punts. El ConectaBalear perd així el lideratge en la classificació, aconseguit la passada jornada, al no poder donar la volta al marcador.

El primer set que comença amb un joc molt igualat 9-9 en el qual a tots dos equips els costa agafar distància en el marcador. El Melilla aconsegueix engrandir la seva avantatge amb un 15-12 el que provoca el primer temps mort per part del ConectaBalear.

Els locals sumen amb un parcial de 6 punts 18-12 aprofitant el bon servei de Monfort. Segon temps mort del tècnic manacorí amb el qual aconsegueixen retallar distàncies 22-20. Demana temps mort l’equip local amb un doble canvi en la seva plantilla, però el ConectaBalear no aconsegueix remuntar el joc que es tanca 25-20 a causa d’unes errades en servei i recepció.

A la segona màniga que continua en la mateixa línia 5-5 amb un joc molt parell per part de tots dos equips. L’equip local agafa avantatge 8-6 que continua fins a 14-12. A causa de les errades en el bloqueig de l’equip manacorí el Melilla aconsegueix un parcial de 4 punts 19-15. Les bones actuacions de Rymond Barsemian no són suficients per a encaminar el partit 22-18. Un error en el servei proporciona als de Salim el 25-22.

En una tercera part també intensa on es continuen apreciant errades en recepció per part dels de Molada 8-5. El bon bloqueig dels locals provoca el temps mort de l’equip manacorí davant la diferència de 11-6. El ConectaBalear es veu amb dificultats per a defensar el joc i el Melilla aconsegueix el màxim parcial fins al moment 18-9 que augmenta en 10 punts 22-13. L’encertat servei de Ferrera sentència el partit 25-15 fent-los victoriosos del partit.

FITXA TÈCNICA:

MELILLA SPORT CAPITAL VB – CONECTABALEAR CV MANACOR: (3-0).

PARCIALS: 1-0 (25-20), 2-0 (25-22), 3-0 (25-15).

ALINEACIONS:

MELILLA SPORT CAPITAL VB: Monfort J., Diedhiou J., Martina F., Giustiniano A., Riganti M., Ferrera M (L). També van jugar: Scarpin M., García H., Luengas I., Mesaudi S.

CONECTABALEAR CV MANACOR: Filter C., Vanole T., Barsemian R., Méndez V., Català A (L) Ramírez S. També van jugar: Dóna Cruz V., Chourio A., Piris T (L)., Llopart A., Mesquida X.

ÀRBITRES: Rafael González Tabares i Hugo Suárez Ucar.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button