Feníe Energía Voley PalmaVoleibol

El Feníe Energía lluita sense premi

El Feníe Energia Mallorca Voley Palma no ha pogut amb el Unicaja Costa d’Almeria (1-3) a Son Moix. El partit començar amb un parcial de 1-4 per als visitants que ja van posar terra pel mig. Amb un gran Kukartsev, acompanyats d’uns centrals sòlids, el recent subcampió de Superliga va liderar el marcador durant tota la màniga.

Per part del Voley Palma Punts aïllats de Pernambuco o Sunny Wu semblaven mantenir als mallorquins amb aspiracions de voltejar l’electrònic, però l’avantatge entre tots dos equips cada vegada era més gran. Els d’Abel Bernal estaven completament sotmesos al poder dels mísiles de Kukartsev, l’arribada de Juanmi González en segona línia i la grandíssima defensa en la xarxa dels andalusos.

En el segon set hi ha hagut un canvi de papers. Els locals han sortit més vius i amb ganes de demostrar tot el que no han fet en la primera màniga. Amb intensitat i igualtat suprema, tots dos s’equips s’han anat alternant en el marcador, encara que els d’Almeria donaven la sensació de tenir el partit més controlat.

Així i tot, el transcurs del set no feia més que confirmar una clara millora dels locals, trobant més a Pernambuco i Renzo i amb aparicions decisives de Bernal. La màniga ha arribat als punts finals amb un 19-21 que ho deixava tot obert, però una seqüència d’errors, faltes d’atenció i poder ofensiu d’Unicaja Costa d’Almeria amb un parcial de quatre punts consecutius, li donaria el segon set i es posaria a només un d’emportar-se els tres punts de Son Moix.

Quan tot semblava que el tercer set no faria més que confirmar la dinàmica del que portàvem de partit, el Feníe Energia Mallorca Voley Palma ha donat un cop certer al seu rival. Després d’un equilibrat i lluitat inici de set, el marcador reflectia un 6-6 i la sensació que anava a ser llarg i intens. Però res més lluny de la realitat. Els d’Abel Bernal van canviar radicalment de dinàmica i es van marcar un parcial de sis punts que deixaria noquejat a un Unicaja Costa d’Almeria que no va poder reaccionar davant una envestida balear que seguiria fins a final de set. La ratxa, des del 6-6, va anar de 19-6 en favor d’un Feníe Energia que va carregar fins als màxims la motivació per a afrontar un quart set que podria ser d’inflexió.

I el quart set no va decebre. Els dos equips amb estats anímics totalment diferents. Els balears amb la inèrcia i positivitat de passar per sobre d’Unicaja Costa d’Almeria en el tercer set, i els andalusos amb ganes de rescabalar-se i no deixar escapar un partit que semblava que ja tenien a la mà.

I és que des dels primers punts tots dos conjunts es van alternar contínuament en el marcador. Amb una igualtat pròpia de dos equips que lluiten per la Superliga, l’electrònic solo va viure un parcial de més de dos punts consecutius i va anar d’Almeria a mitjan set.

Una ratxa de quatre punts consecutius li va fer donar la volta al marcador i posar-se per davant. A partir d’aquí, els visitants es van agarrar a aquest avantatge i es van fer prou forts com perquè el Feníe Energia Mallorca Voley Palma no aconseguís remuntar i forçar el cinquè set. D’aquesta manera, el quadre balear segueix sense poder regalar una victòria a la seva afició aquesta temporada, però demostra potencial de cara al curs.

Declaracions post-partit del receptor Chema Giménez, el técnic del Feníe Energía Voley Palma, Abel Bernal, i l’entrenador del Unicaja Almería, Manuel Berenguel.

FITXA

Feníe Energia Mallorca Voley Palma: Abel Bernal (10), Chema Giménez (7), Renzo Cairús (11), Rodrigo Pernambuco (21), Ignacio Sánchez (5) i Sunny Wu (12). Líbero: Dani Ruiz (0).

Unicaja Costa d’Almeria: Jiménez (7), Juanmi González (8), Jorge Fernández (10), Miquel Àngel Fornés (13), Kukartsev (21) i Jovanovic (2). Líbero Fernández (0). També van jugar Marlon (0) i Porter (0)

Àrbitres: Rodríguez Machín i Romero Martínez.

Parcials: 17-25 (26’), 19-25 (26’), 25-12 (23’), 23-25 (31’)

Pavelló: Palau Municipal d’Esports de Son Moix. 1.200 espectadors amb aforament reduït per motiu de la Covid-19. Partit corresponent la quarta jornada de Superliga Masculina de Voleibol.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button