FutbolFutbol SalaVisit Calvià Hidrobal

El Visit Calvià Hidrobal firma la primera victòria a domicili

El Visit Calvià Hidrobal certifica la seva primera victòria com a visitant en aquesta temporada. L’equip de Miquel Vidal hasuperat al Leganés per 5-8 i es coloca dotze a un punt de la zona de descens. L’equip calvianer va sortir al partit amb les seves intencions molt clares, emportar-se els tres punts del Pavelló Europa de Leganés i en el minut 4 Diogo Santos amb un xut creuat ja ha fet el primer per posar als balears per davant al marcador.

Els visitants han dominat el duel pràcticament durant els 40 minuts, en el minut 9 Gordillo feia el segon per al filial del Palma Futsal gràcies a una jugada d’estrategia des de la banda. A cinc minuts del descans, els locals retallen distàncies gràcies al gol de Mimi.

Després del pas per als vestidors i amb només dos minuts de joc Carlos amb un xut potent batia a Iker i feia el 1-3. En el minut 30 Gordillo ampliava el marcador i el seu compte particular amb el quart de l’equip balear. Tot i el bon result , als de Miquel Vidal se lis ha complicat en el moment en què el partit ja semblava sentenciat i el conjunt local ha sortit amb el porter-jugador disposat a donar-li la volta al marcador. En tot just un minut, el marcador va passar d’un 2-5 a un 4-5 que va mantenir als visitants en tensió fins al xiulet final.


Els madrilenys han aconseguit igualar el duel i semblava que la victòria se li tornava a escapar de les mans al conjunt balear, encara que va sorgir la figura del seu capità, Martín Leal i va marcar dos punts per a sentenciar el partit mancant un minut.

Ja amb el Leganés bolcat a l’atac i sense esperances de remuntar, Manolo va aprofitar el joc de cinc local per a marcar el definitiu 5-8. Els de Vidal van demostrar, una jornada més, tot el seu potencial i van deixar clar que estan disposats a lluitar fins al final cada partit per a aconseguir l’objectiu de la campanya, que no és un altre que aconseguir la salvació.

Miquel Vidal ha valorat a roda de prensa el partit i la dificultat d’el mateix per el moment en el que arribaven els dos equips amb dinàmiues negatives. “Era un partit marcat per les necessitats dels dos equips. Sabíem que tal vegada CD Leganés tenia un punt més de necessitat que nosaltres perquè ells jugaven a casa i que se t’escapin punts a casa és complicat. Hem plantejat un partit valent i ambiciós perquè sabíem que si ens sortia bé li passàvem els nervis a ells i això els anava a fer cometre errors. El principi ha anat bé, hem anat per davant en el temps, però el partit s’ha desenvolupat més o menys com volíem que ens anava a afavorir millor”, ha explicat l’entrenador del Visit Calvià Hidrobal.

FITXA TÈCNICA

  • CD Leganés: Iker, Borja, Palomares, Alvarito i Mimi. També van jugar Chicho, Manu García, Pitxi, Guilli, Pedraza i Dela.
  • Visit Calvià Hidrobal: Manolo, Diogo, Taronger, Carlos i Gordillo. També van jugar M. Nicolau, Rubio, Lleial, Adri i Sergi.
  • Gols: 0-1, Santos, min. 3; 0-2, Gordillo, min. 9; 1-2, Mimi, min. 15; 1-3, Carlos, min. 22; 2-3, Palomares, min. 23; 2-4, Taronger, min. 26; 2-5, Gordillo, min. 30; 3-5, Palomares, min. 35; 4-5, Borja Blanco, min. 36; 5-5, Palomares, min. 39; 5-6, Lleial, min. 39; 5-7, Lleial, min. 39; 5-8, Manolo, min. 39.
  • Àrbitres: Jesús Almeida i Raúl Santana. Van amonestar amb targeta groga Mimi i Palomares, del conjunt local, i a Gordillo, de l’equip visitant. També van expulsar amb vermella directa a Chicho en el minut 32 de partit.
  • Pavelló: Pavelló Europa. Jornada 8 de Segona Divisió.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button