AutomobilismeRally

Arranca el I Rallye Bunyola-Orient

El I Rallye Bunyola-Orient agafa forma, la cursa organitzada per l’escuderia Bunyola esportiu, tendrà lloc del 28 d’octubre al 30 d’octubre. La competició forma part del Campionat de Balears i el Trofeus Reglamentats. El format de la prova consisteix en dues etapes amb 3 seccions.

El rallye tendrà una totalitat de 528,76 quilòmetres. Hi ha un total de 45 pilots inscrits en el Rallye i a la prova de regularitat 9 pilots. Dijous 28 d’octubre es realitzen les verificacions pertinents desde les 18:00 fins a les 22:00 hores. La sortida es realitza divendres 29 d’octubre a les 17:30 desde C/ Paso Antoni Estarelles hores amb 5 trams en aquest primer recorregut, al matí següent, dissabte 30 d’octubre a les 7:37 hores des del Parc de Treball i en aquesta ocasió el recorregut compta amb 14 trams.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button