Feníe Energía Voley PalmaVoleibol

El Feníe, de ‘coco’ en ‘coco’

El Feníe Energia Voley Palma afronta una jornada més el seu propi himàlaia en les primeres 4 jornades on ja s’ha enfrontat a casa contra el tot poderòs Guaguas, campió de tots els títols d’àmbit nacional l’any passat, i el Unicajas Almería, equip que també ha visitat Son Moix.

L’equip d’Abel Bernal ha donat bona imatge però, sense premi contra els equips d’aquest nivell i la següent prova arriba aquest dissabte 30 d’octubre a les 18:30 hores contra el CV Terol. “Un altre ‘coco’, però si volem estar a dalt cal guanyar als ‘cocos’ i als menys ‘cocos’, i prefereixo jugar contra ells ara que estan menys formats i un equip gran com menys format estigui millor. És un dels desplaçaments més complicats, però bo. L’altre dia jugarem un partit bo i que anem amb garanties. Crec que podem venir amb la victòria”, ha explicat Abel Bernal.

El madrileny es veu amb opcions de tornar a l’illa amb la victòria, però amb errors a corregir respecte als últims partits, errors que han penalitzat sense punts a l’equip palmesà ,encara que Bernal creu que el més important és “creure que podem. A vegades no ens arribem a creure que estem al mateix nivell que el nostre rival, ja sigui perquè hem estat sense Chema o sense Manu, però una vegada que estem jugant veus que tampoc hi ha tanta diferència. Després cal treballar en els errors que vam tenir, no podem regalar, ens ho han de guanyar”.

El capità del Voley Palma Renzo Cairús s’ha mostrat optimista amb l’enfrontament de dissabte “Terol sempre és un gran equip. Nosaltres venim d’una derrota, però les derrotes et fan forta i anirem allí el més fortes possible. És un pavelló difícil, ells juguen molt bé aquí i intentarem fer-ho el millor que puguem per a treure el partit”. A més el recepetor ha explicat que “veig a un Terol més afeblit que l’any passat, però és un os dur de rosegar, ja vam veure que ha jugat malament i ha tret partits com un equip gran. Nosaltres lluitarem fins a l’últim set i ens esperem la millor versió d’ells”.

Per part seva, Chema també és conscient de la dificultat del repte davant un equip amb molta entitat: “En Los Planos sempre és un partit dur. Terol per més que passin els anys sabem que és un club gran, que té bons jugadors i esperem un partit dur contra un equip de dalt i que hem de pensar més en la nostra part del camp que en la rival”, ha assegurat el murcià, qui està començant a jugar després d’una lesió que l’ha mantingut apartat de la pista durant un mes i mig.

“A nivell individual ha estat una lesió dura perquè jo intentava tornar l’endemà i per més que parlava amb el metge i els fisioterapeutes em deien que no, que havia de reposar i això és el pitjor que hi ha per a qualsevol jugador. Ha estat un procés dur, però haig d’aprendre d’això i mirar cap endavant. Encara no estic al cent per cent, així que continuem treballant per a estar al cent per cent al més aviat possible”, apunta el receptor del Feníe Energia Mallorca Voley Palma.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button