FutbolFutbol SalaPalma Futsal

El Palma i la necessitat de puntuar

El Palma Futsal viatja aquest cap de setmana a Tudela per enfrontar-se al Ribera Navarra FS. L’equip d’Antonio Vadillo es medeix al conjunt navarrès el dissabte 30 d’octubre a les 18:00 hores. El conjunt palmesà arriba a la quarta jornada de la lliga regular com a nové classificat amb 4 punts.

El balança d’aquestes primeres tres jornades de la competició domèstica ja ha tocat totes les variants, victòria contundent (6-2)en la primera jornada de lliga contra el rival a batre, el Barça; en el primer desplaçament de l’any, el Palma firma la derrota a la pista del Còrdova per 4-2 i a la jornada anterior l’equip de Vadillo va perdre els tres punts en els instants finals contra el Llevant (1-1).

Vadillo i els seus pupils s’enfronten a un Ribera Navarra que fa de la seva pista una de les més complicades de la competició: “El partit a Tudela és difícil, com seran tots els de la lliga. Encara que aquesta pista en concret és petita i dura, que costa més, contra un equip que a la seva casa dóna un punt més que dificulta molt el partit. Ribera Navarra competeix molt bé i nosaltres estem amb ganes de treure els tres punts, amb necessitat fins i tot per a tornar a recuperar aquesta confiança a nivell de guanyar partits. Som conscients que hem de competir a un alt nivell per a portar-nos els tres punts”.

El tècnic del quadre balear és conscient de la dificultat de la sortida i més veient els últims partits del rival: “La temporada passada vam guanyar 2-5, però va ser un partit molt difícil, travat i amb un equip que a la seva casa dóna més que fora. Ribera està competint bastant bé, les primera sortida a casa d’Inter van ser 1-0 en contra fins al minut 38 i a Cartagena van remuntar un 4-1 en contra, per la qual cosa a nivell de moral és un equip que estarà positiu”, encara que Vadillo té clar quina és la clau perquè el resultat del dissabte pugui ser favorable al Palma Futsal i afirma que “hem de ser més continus amb el nostre joc, que és el que ens va faltar davant el Llevant, ser més dominadors de la situació i del partit i això és el que ens portarà a sumar els tres punts”.

Fabio i Tomaz també són conscients de la duresa del Ciutat de Tudela i és per això que el meta assegura que “l’inici serà important, és una pista que estreny molt i com no sortim al cent per cent és un equip que et pot passar per damunt. Hem d’enfortir la defensa, perquè això últimament es guanya defensant i l’encert a dalt que al final és el que marca la diferència. Si tu les fiques i a tu no te la fiquen tenim molt bestiar”. El tancament brasiler sembla tenir estudiat a un Ribera Navarra que bé sap que a la seva casa s’enforteix: “És un partit difícil en una pista on històricament és molt complicat jugar. Ribera Navarra allí dóna un punt o dos més, té un equip que sempre juga bé a la pilota, els agrada tenir-la, però nosaltres hem de pensar en nosaltres mateixos, fer la nostra millor versió, cada jugador millorar més i tornar a tenir bones sensacions”, apunta Tomaz abans de viatjar a Tudela.

Avui també s’ha conegut el rival del Palma Futsal, el Full Energia Zaragoza, en la tercera ronda de la Copa del Rei d’aquesta temporada. Els de Vadillo hauran de visitar La Granja, pavelló del conjunt aragonès, per a guanyar-se el lloc en la següent ronda de la competició del KO. El xoc serà a partit únic, la data i l’hora del partit encara no s’ha decidit, però es disputarà el 30 de Novembre o 1 de Desembre.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button