Conecta Balear CV ManacorStreamingVoleibol

J5 SVM 21-22 · ConectaBalear Manacor – Rotoga Boiro VB

El ConectaBalear CV Manacor rep el dissabte 30 d’octubre a les 18.00 hores al Rotogal Boiro VB, un equip reforçat que ja porta dues temporades en la Superliga i que compta amb una plantilla molt equilibrada i completa. El partit el podeu viu-re amb nosaltres a través del video d’aquesta publicació.

El Rotogal Boiro VB és un equip que compta amb un servei bo i en el que duim d’aquesta temporada s’està mostrant molt encertat en recepció i defensa, per la qual cosa pot posicionar-se a un nivell superior sobre tot“si no estem centrats”, segons el tècnic Lluís Molada. Així mateix, compta amb jugadors clau com Gabriel Del Carmen i Felipe Benavidez que s’han vist reforçats amb el nou fitxatge de l’oposat cubà José Carlos Romero, procedent de la lliga francesa a més d’haver debutat en el primer equip del seu país.

Encara que en la temporada passada el ConectaBalear va aconseguir vèncer-los en terres gallegues, l’equip de Marcelo Benavidez ve de posar-li les coses difícils al CV Terol amb un marcador molt ajustat pel que “els hem de tenir respecte”, assegura Molada, qui està enfocat juntament amb els seus jugadors a esmenar els errors del passat i anar superant-se dia rere dia.

El conjunt manacorí afronta la cinquena jornada amb il·lusió, ja que juguen a casa i volen refer-se de la derrota la passada jornada a Melilla. L’entrenador Lluís Molada sap que no serà un partit fàcil, però es mostra segur davant el treball que està realitzant la plantilla: “Hem de ser prudents i responsables de cada moviment. És un equip que ja coneixem i tenim les claus per a fer un bon joc”. Molada espera que els seus homes responguin de manera positiva després del treball de tota la setmana i es mostrin forts davant les adversitats que puguin sorgir durant el joc, a més de que els tres punts es quedin a casa.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button