FutbolFutbol Femení

Primera Nacional – Derbi a la vista

La jornada 7 del grup 3 de Primera Nacional depara emocions fortes per aquest cap de setmana. El plat fort el tenim en el derbi entre el Son Sardina i l’Atlètic Balears, diumenge 31 d’octubre a les 12:00 hores. Els dos equips arriben en bon estat de forma després de la jornada de descans degut a l’aturada de seleccions.

L’equip de Xavi Radó va sumar els tres punts a domicili a la jornada 6 contra el CD Riudoms (1-2), per part seva les de Txema Expósito varen firmar una cómoda victòria a Son Malferit contra el Fontsanta Fatjó per 5-1. Amb dinàmiques positives i amb un duel vibrant que no només es viurà al verd sino que també a la taula classificatòria, ja que l’Atlètic Balears cercarà retallar distàncies al Son Sardina.

Les grogues són terceres amb 15 punts i les blanc-i-blaves les persegueixen d’aprop, a la quarta posició amb quatre punts menys. Un duel vibrant del que se podrien aprofitar molt d’equips però també pot sortir vent parat un altre equip balear, el Collerense. Les vermelles són sisenes amb 10 punts.

L’equip de Javi Herreros es desplaça al camp del Fontsanta Fatjó, el duel és diumenge 31 d’octubre a les 13:15 hores. L’equip local és nové amb sis punts i voldrà refer-se de la derrota a casa de l’Atlètic Balears (5-1) la jornada anterior.

L’equip que també té un duel d’altura és el Sant Lluís que s’enfronta al CD Riudoms, el conjunt català viatja a Menorca després de caure contra el Son Sardina al seu camp (1-2). Diumenge 31 d’octubre a les 12:00 hores arranca el duel entre els dos equips que es troben un devora l’altre a la classificació.

El Riudoms està a la plaça onze amb 5 punts, mentre que el Sant Lluís és dotze amb 4 punts. Una victòria de les de Javier Zurbano lis asseguraria com a mínim pujar un escaló més a la taula i allunyar-se dels seus perseguidors, el Pardinyes i el Stadium Casablanca que són els equips que estan a la zona de descens.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button