FutbolFutbol SalaVisit Calvià Hidrobal

El Visit Calvià i la senda de la victòria

El Visit Calvià Hidrobal rep al Atlètic Benavente el dissabte 30 d’octubre a les 16:00 hores al Pavelló Municipal de Galatzó. L’equip de Miquel Vidal arriba a l’enfrontament després de donar una passa més, aconseguint la primera victòria a domicili contra el Leganés (5-8), en el seu any de debut a la segona divisió.

El filial del Palma Futsal ara mateix és troba en la dotzena possició amb 10 punts que sumen 3 victòries i un empat,estan a dues plaçes i a un punt de la zona de descens que la marca un altre filial, el Futbol Club Barcelona. El rival dels homes de Miquel Vidal arriba al pavelló de Galatzó després de firmar una victòria molt treballada en un partit embojit contra el Barça ‘B’. (7-6). El Benavente es situa més amunt que el conjunt calvianer a la classificació, concretament en la sisena possició amb 13 punts suma 4 victòries 3 empats i una derrota.

El tècnic Miquel Vidal considera que el partit contra el Atlético Benavente és vital per al conjunt calvianer, però es volen reafirmar també aquesta jornada despés de lo aconseguit a Leganés, “consolidar aquests punts” allargant el bon estat de forma amb una victòria a casa.

La necessitat de puntuar és un fet que Vidal té present, ja que és fonamental per fer-se enfora jornada a jornada. “Benavente serà un rival complicat és un equip lluitador amb jugadors que individualment marquen la diferència” ha explicat l’entrenador del Visit Calvià.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button