Feníe Energía Voley PalmaVoleibol

El Feníe Energía no pot amb el Terol

El Feníe Energia ha tornat a posar-se a prova contra un dels grans de la Superlliga després de l’enfrontament contra Unicaja Costa d’Almeria. Els de Bernal han caigut contra el CV Terol per 3-1. L’equip palmesà s’ha preparat tota la setmana per a corregir els fluixos inicis de partit on l’equip sempre perdia avantatge i anava a remolc durant tot el partit per a, després, quedar-se amb les ganes d’anar a un cinquè set i jugar-se la victòria. Tot ha parescut que la història ha canviat en el primer set amb el quadre balear va ser millor que els que han realitzat en les jornades passades.

Tot i així, no li ha servit per a plantar cara a un Terol que en tot moment ha estar per davant en el marcador, tancant la màniga amb un 25-21. Totalment diferent ha estat la història en el segon set. Un Feníe Energia ple de coratge i ràbia s’ha posat a l’altura dels aragonesos i, amb constants alternances en el marcador, els de Bernal ham volgut donar un cop sobre la taula i igualar el partit a un. Encara afrontant per davant els punts decisius, el Teruel ha sabut jugar els últims minuts del set, remuntant als balears i adjudicant-se una segona pispa per 28-26 que podria ser decisiva.

En el tercer set els de Bernal han sortit plens de motivació i consciència de saber que aquesta és a la seva mà per poder guanyar al Terol. Després d’un segon set en el qual l’havien tengut tan a prop, han insistirtamb la mateixa intensitat i arpa per a, aquesta vegada sí, adjudicar-se el tercer set i tornar-se a jugar els punts davant un gran a l’habitació set. Però després de tres sets al dos centenars per cent, les energies del Voley Palma han dit basta i, després d’un inici en què el han intentat, els de Terol, a partir del desè punt, han posat terra pel mig impossibilitant qualsevol tipus de remuntada visitant.

FITXA

CV Terol: Jukoski (5), Bugallo (8), Villena (26), Monteagudo (3), Petty (22) i Vildosola (12). Líbero Aaron Gámiz (0). També van jugar Kobzev (1), Jovanovic (0), Dimitrov (0) i Thomas Ereu (0)

Feníe Energia Mallorca Voley Palma: Abel Bernal (4), Chema Giménez (4), Renzo Cairús (6), Rodrigo Pernambuco (25), Ignacio Sánchez (6) i Sunny Wu (12). Líbero: Dani Ruiz (0). També va jugar Juan Lladó (0)

Àrbitres: De Moya Romero i Barceló Trigueros.

Parcials: 25-21 (25’), 28-26 (37’), 20-25 (28’), 25-13 (26’)

Pavelló: Palau Municipal dels Plans. Sense dades d’espectadors. Partit corresponent la cinquena jornada de Superliga Masculina de Voleibol.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button