FutbolFutbol SalaPalma Futsal

El Palma Futsal resorgeix a Tudela

El Palma Futsal torna al camí de la victòria superant al Ribera Navarra (0-4) a domicili. L’equip d’Antonio Vadillo amb una arrencada irresistible, en poc més d’un minut han generat tres aproximacions dels peus de Campos i Nunes. Encara ficant la por en el cos dels locals, si per alguna cosa es caracteritza Ribera Navarra, i molt més a la seva casa, és per l’esperit d’arpa i supervivència que desprèn sobre el parquet.

Els de ‘Ànec’ han volgut fer-se amos de la possessió per a controlar l’esquema de Vadillo i, per moments, ho han aconseguit. Tant és així que en el primer tram del partit Carlos Barrón havia estat el jugador més destacat del partit amb tres autèntiques aturades. El meta balear, ha aparegut primer amb una doble intervenció, més tard per a treure un xut potent des de dins de l’àrea amb el peu i, finalment, ha volat per a treure una mà a un llançament de Terry que anava directe a l’esquadra.

Per fer-se amb la possessió de la pilota, per adaptar-se a la mena de partit que s’ha jugat i per intentar generar ocasions per a avançar-se en el marcador. I ho han aconseguit. Passada la meitat de la primera part han estar més protagonistes.

Circulant enrere, desbordant en banda, filtrant pilotes als Higor o Vilela en el pivot o xutant des de fora de l’àrea. Les dues referències brasileres han tengut dues ocasions molt clares. Primer, Higor, qui es desfà del seu marcador amb una mitjana tornada genial i el seu tir marxaria fora de la porteria local. I després Vilela, qui rep una passada alta de Barrón, ell remata enxampant a Marcao fora de la seva posició i la rematada no troba porteria per escassos centímetres.


A l’inici del segon temps el Palma ha fet una declaració d’intencions només arrencar Higor ha tengut una clara oportunitat per a desequilibrar l’electrònic, però Marcao ha estat molt atent per a aturar el seu xut. Encara així, les energies se sentien diferents i tan sols tres minuts després que es reprengués el partit, el Palma Futsal es posa per davant. Després de les temptatives de diversos jugadors, ha estat Barrón el que ha torbat porta.

El meta del conjunt mallorquí talla una pilota després d’un atac de cinc dels rivals i xuta de porteria a porteria aprofitant que Marcao estava en camp rival. Barrón posa el primer amb un gol d’esquadra i cartabó. Gairebé sense poder assaborir el primer, arriba el segon per part dels de Vadillo. Vilela rep una pilota en banda i llança la pilota al qual res pot fer el porter del Aspil-Jumpers Ribera Navarra per a detenir-ho.

La sensació de superioritat del Palma Futsal ésa aclaparador i així ha estat durant tota la segona meitat. Creant superioritats, generant ocasions de gol i una infinitat de centellejos que denotaven a un equip de Vadillo que esteia millor que el seu rival.

Les bones sensacions s’acaben de materialitzar en l’últim minut del partit. Primer amb gol de Mancuso, qui rep un rebutg i després del porter jugador dels navarresos, encara al seu parell i últim jugador de l’equip rival i el bat amb un xut suau al lateral de la xarxa mancant 42 segons per al final.

Diego Nunes tanca la golejada i, a nivell personal, un cap de setmana que mai oblidarà. El brasiler, que divendres va ser convocat pel combinat nacional per primera vegada, es fa amb una pilota dividida en banda i dispara des d’aquesta mateixa posició cap a una porteria en la qual no troba oposició.


FITXA TÈCNICA
-Ribera Navarra: Marcao, David García, El Ayanne, Terry i Pintinho. També van jugar Joao Miguel, Kadinho, Gabriel Vasques, Nacho Gómez i ‘Uge’.

Palma Futsal: Barrón, Tomaz, Nunes, Mancuso i Raúl Campos. També van jugar Eloy Rojas, Marlon, Cainan, Pope, Higor i Vilela.

Gols: 0-1 Barrón (min. 23); 0-2 Vilela (min. 26); 0-3 Mancuso (min. 40); 0-4 Diego Nunes (min. 40).

Àrbitres: Sergio Sánchez i Víctor Toca. Van amonestar a Pintinho per part dels locals i a Vilela per part dels visitants.

Pavelló: Pavelló Ciutat de Tudela. Partit corresponent a la quarta jornada de LNFS. 900 persones amb aforament reduït per motiu de la Covid-19.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button