Uncategorized

El Visit Calvià deixa escapar els tres punts

El Visit Calvià Hidrobal continua puntuant en el seu debut a la segona divisió, aquest cap de setmana ha sumat un empat al pavelló municipal de Galatzó contra l’Atlètic Benavente en un partit on els de Miquel Vidal no ha sabut fermar la seva aventatge i han perdut els tres punts.

En una primera meitar embojida de principi a fi, l’equip calvianer s’ha posat per davant en el marcador gràcies al gol de Gordillo. La reacció dels castellà-leonesos no va trigar a arribar i van marcar tres tants consecutius per a doblegar als locals (Ibarra, min5; Dilin min 12 i Malaguti min 13). Tot i l’adversitat d’anar dos avall a l’electrònic, els mallorquins no han baixat els braços i han aconseguit igualar el marcador abans del descans amb els gols de Rubio, min 14, i Grodillo, min 19.


Ja en la segona meitat, el filial del Palma ha sortit convençut de fer-se amb la victòria en el duel. Gordillo marca el seu tercer tant en el seu compte personal i torna a avançar al seu equip. L’inici del segon temps només ha tengut un color, el del Calvià, fins i tot ha provocat l’expulsió, per vermella directa, del porter visitant Dani Simón.


El filial mallorquí ha gaudit dels seus millors moments i Carlos marcava el cinquè i complica la remuntada al Atètic.
Estant dos gols per sdavall, el Benavente ha sortit a jugar de cinc, la qual cosa ha tallat el bon joc i la sagnia d’ocasions local. El Calvià ha passat de dominar en totes les facetes del joc, a limitar la seva activitat a l’apartat defensiu. El Benavente no ha trigat a marcar el 5-4, el segon de Malaguti, i més tard Novoa marca el definitiu 5-5.
S’escapa la victòria al Visit Calvià Hidrobal.


FITXA TÈCNICA

Visit Calvià Hidrobal: Manolo, Santos, Carlos, Taronger i Gordillo. També van participar M. Nicolau, Sergi, Rubio, De Juan, Lleial i Eusema.

Atlètic Benavente: Dani Simón, Charlie, Aitor, Malaguti i Novoa. També van participar Ibarra, Dilin, Preuat, Sergio Simón, Dani Martín, Brian i Tomy.

Gols: 1-0, Gordillo, min. 4; 1-1, Ibarra, min. 5; 1-2, Dilin, min. 12; 1-3, Malaguti, min. 13; 2-3, Rubio, min. 14; 3-3, Gordillo, min. 19; 4-3, Gordillo, min. 22; 5-3, Carlos, min. 26; 5-4, Malaguti, min. 28; 5-5, Novoa, min. 36.

Àrbitres: Cristian Reig i Jorge Sanclemente. Van amonestar amb cartolina groga a Taronger i De Juan, del conjunt local, i a Dani Martín, Tomy i Charlie, dels visitants. També van expulsar per vermella directa a Dani Simón en el minut 25.

Pavelló: Pavelló Municipal Galatzó. Jornada 9 de Segona Divisió. 250 espectadors amb aforament reduït per motiu de la Covid-19.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button