AutomobilismeRally

I Rallye Bunyola-Orient

L’Escuderia Bunyola s’ha estrenat aquest cap de setmana amb un ral·li molt ambiciós que ha comptat amb una inscripció de 53 equips i s’ha disputat en unes condicions molt complicades a causa de la pluja. La cita ha tengut inici el divendres, 29 d’octubre, amb un tram espectacle que no puntuava per a a continuació disputar És Jardí-Pórtol i Bunyola-Orient.


Aquesta secció que es va disputar en sec finalitzava amb Kris Rosenbeger-Sara Adolph (Mini WRC) liderant la classificació amb 22 segons d’avantatge sobre David García-Rudy Hensen (Porsche 911 GT3). En un mocador les següents posicions eren per a Adrián del Moral-Juan A. Grimalt (Renault Clio Sport), Alberto Frau-Esteve Valls (Mini Ral·li) i Sebastián Galmés-Miquel Perelló (Renault Clio Williams).


La segona secció ha començat amb molt de retard i sota una intensa pluja. El tram estrella era Bunyola-Orient-Alaró amb els seus tretze quilòmetres. Alberto Frau-Esteve Valls s’han mostrat com a peixos dins l’aigua i han marcat els dos primers escratx ascendint posicions per a acabar aquesta secció segons a un minut del Mini WRC mentre que David García-Rudy Hensen es mantenien tercers. Per darrere Xisco Molina-Marc Fons i Xim Ramón-Laura Monserrat, tots dos amb Renault Clio Sport, s’han col·locat a continuació. Per contra han estat baixa entre els punters, equips com Adrián Del Moral-Juan A. Grimalt o José Martorell-Tomeu Fluxá.


El retard acumulat feia que només es pogués disputar el primer bucle de la tercera secció. Finalment s’ha confirmat les posicions de podi i Kris Rosenberger-Sara Adolph han fet un nou pas en el seu assalt al campionat, amb una contundent victòria. Alberto Frau-Esteve Valls i David García-Rudy Hensen s’han consolidat en les següents places del podi.

Duel en gran per la quarta posició entre Xim Vidal-Laura Monserrat i Xisco Molina-Marc Fons acabant en aquest ordre i separats per tan sols 26 segons en l’últim tram. De la mateixa manera i separats per només dos segons Miquel Julià-Pau Pons i Sebastià Galmés-Miquel Perelló, tots dos amb Clio Williams, s’han classificat sisens i setens respectivament.


Pel que fa a la categoria Regularitat Sport, ha comptat amb vuit equips, especial menció els germans Carbonell (VW Golf GTI) que han dominartde principi a fi obtenint una contundent victòria. Les següents posicions del podi han estat molt més disputades entre Bernat Frau-Pere Barrer (Opel Kadett), Guillem Bauzá-David Godoy (BMW 323) i Rafael Cosano-Toni Martorell (Lancia Delta) amb diversos canvis de posicions. L’equip del BMW ha tengut un toc al Coll de Sóller i ha perdut tota opció. Finalment i amb diferències mínimes Rafael Cosano-Toni Martorell li han guanyat la partida a Bernat Frau-Pere Barrer, segons i tercers respectivament. A una certa distància Federico Rodríguez-Biel Riera (Ford Sierra Cosworth) han finalitzat quarts.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button