Atletisme

Joan Toni Mayol i Amanda Martín, guanyadors de la VIII Marató CxMuntanyes d’Artà

Joan Toni Mayol (Altura Esports de Lloseta) i Amanda Martín (Malift Mallorca) han estat els guanyadors de la vuitena edició de la Marató CxMuntanyes d’Artà, prova celebrada, diuemnge 31 d’octubre,amb una distància de 42’7 Km que va discórrer per la Península de Llevant. La cursa organitzada per C.a. Artà i l’Anjuntament d’Artà ha comptat amb la paritcipació 118 atletes, dels ques 101 van finalitzar la prova.

Les noves generacions van prenent el relleu i en aquest cas el guanyador ha estat Joan Toni Mayol, amb un temps de 3h.38:21. El segon classificat ha estat Toni Melis, corredor del club organitzador, amb un crono de 4h.05.22, i Gerard Marcé ha estat el tercer classificat, de l’Altura de Lloseta, amb 4h.09.08.

En el podi femení, la guanyadora Amanda Martín amb 5h.01.27. Francisca Ribot (Sa Riba) ha estat la segona classificada, amb un temps de 5h.18.02, i en la tercera posició Alicia Mateu Lliteras (Hotel Badia d’Alcúdia) amb 5h.21.16.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button