FutbolFutbol Femení

Primera Nacional – L’Atlètic Balears s’emporta el derbi

El derbi entre el Son Sardina i l’Atlètic Balears damunt el paper s’apropava com un enfrontament igualat i així s’ha reflexat damunt la gespa. El partit ha començat amb els dos equips molt ben posicionats en defensa obligant a acabar les jugades en atac molt enfora de la porteria i sense perill.

Al minut 25 l’Atlètic Balears ha anaotat un gol de Keni, però ha estat anul·lat per fora de joc. El partit s’ha decantat intants més tard amb un penal riguròs pitat sobre Cati Cueto en una acció contra Marta Hernández al minut 28 de partit, que després transforma Marina Orozco.

Després del gol en contra el Son Sardina ha intenta apropar-se més a la porteria visitant però sense culminar les seves jugades d’atac. En la segona meitat el Son Sardina ha sortit amb intensitat, conscient de la necessitat d’un gol si volien puntuar en el derbi a casa, i han començat les ofensives per part de les de Xavi Rado, però sense trobar porteria.

Al minut 57 el Baleares ha tornat a culminar una jugada de gol, passada entre línies de Gabi Gutiérrez i Marta Hernández finalitzat en l’un contra un amb Cati Cueto, però l’àrbitre anula la jugada per fora de joc de Marta. Després d’aquest ensurt, el Son Sardina reacciona al 59 a pilota aturada compta amb una bona acció on Karla Bermejo cull el rebot dins l’àrea i Sandra Torres treu damunt la ratxa.

Al minut 63 el Son Sardina compta amb una latre opció per igualar el partit, també a pilota aturada Tania centra i Paula Rojas no arriba a rematar la pilota. Al 71 de partit, Gabi Gutiérrez ha pogut donar el 2-0 a l’Atlètic Balears i estavella el seu xut contra el pal. Al 85 el ‘Sonsar’ torna a tenir oportunitat de gol a pilota aturada però Paula Rojas no remata entre els tres pals.

Ja en el temps afegit el Son Sardina no ha baixat els braços i Nati Cano ha tengut la darrera ocasió abans del xiulet final. Amb aquest resultat l’Atlètic Balears es quart amb 14 punts i li retalla distància al Son Sardina a la taula classificatòria que és tercer amb 15 punts.

En la resta de partits del equips balears en aquesta septima jornada el CCE Sant Lluís ha caigut a casa contra el CD Riudoms (1-4). L’equip de Javier Zurbano comença el partit en contra ben prest al minut 8 les visitants s’adalanten amb un gol de Laura Mas.

Les menorquines aguantaren amb la derrota per la mínima fins al minut 58 que igualen el partit amb gol d’Ainhoa Seguí. Amb el resultat parell el Sant Lluís intenta fer-se amb la victòria però sense encert i al 62 Clara Martínez fa el 2-1, 6 minuts més tard el Riudoms borraria tota opció de reacció de les locals amb un altre gol de Andrea i en el minut 80 les visitants ferien el 1-4 definitiu de Dueso. Amb aquest resultat el Sant Lluís es situa dotze a la classificació amb 4 punts perseguits per el Stadium Casablanca amb un punt menys i el Pardinyes que només suma un punt.

El Collerense ha jugat a domicili a casa del Fontsanta Fatjó, el conjunt palmesà ha soventat el duel amb solvència. L’equip de Javi Herreros s’ha possat per davant en el marcador des de el minut 1 amb gol de Bárbara Ginard, 6 minuts més tard han fet el 0-2 amb gol de María Juan. Al 42 Cora ha aumengtat l’avantatge per al Collernse.

Després del pas pels vestidors i amb un 0-3 a favor el ‘Colle’ ha tancat el partit amb gol de Melodie de Dios al 58 i el 5-0 definitiu l’ha fet Carla Fernández. Amb aquesta victòria fora casa l’equip vermell es posiciona cinqué a la taula darrera del Atlètic Balears i el Son Sardina, amb un punt menys i dos punts menys, respectivament.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button