FutbolFutbol SalaPalma Futsal

El Palma Futsal cerca la victòria contra el Valdepeñas

El Palma Futsal afronta una nova jornada de lliga a Son Moix. L’equip balear rep al Valdepeñas el divendres 5 de novembre a les 20:30 hores. Els d’Antonio Vadillo arriben a l’enfrontament després de retrobar-se amb el triomf davant Aspil-Jumpers Ribera Navarra. El tècnic és conscient que el repte d’aquesta de setmana és davant “un molt bon equip, fort en totes les seves línies, tant a nivell col·lectiu com individual. Ens exigirà que estiguem al nostre millor nivell si volem que els tres punts es quedin a casa”.

Antonio Vadillo es mostra exigent amb els seus jugadors i assenyala quins són els punts per a corregir de cara al partit del divendres: “Hi ha situacions que hem de controlar que en el joc afavoreixen al rival, però el més important és que nosaltres tornem a imposar el nostre ritme de joc, tant ofensiva com defensivament. Hem de tornar a un ritme d’intensitat alt i aquesta és l’essència que el nostre equip ha de tornar a recuperar, encara que per fases ja l’estem fent com vam veure davant Ribera Navarra”.

Vadillo insisteix que la victòria passa per “que nosaltres tornem a trobar-nos durant els quaranta minuts. Els últims partits hem tingut molts alts i baixos” i va finalitzar la seva compareixença apuntant que “si mantenim una línia contínua alta del nostre nivell probablement serem dominadors, per la qual cosa ens acosta més a aconseguir els tres punts. Hem de ser més regulars durant el partit”.

Per part seva, Raúl Campos té clar que Valdepeñas “és un rival molt complicat, sempre cal disputar-li els partits”, però és conscient que l’important és com rendeixi el Palma Futsal: “Hem de pensar en nosaltres mateixos, manejar el control del partit, que és la nostra tasca pendent, i crec que aquí tindrem molt bestiar. Hem de continuar sent l’equip sòlid que volem ser, competir els quaranta minuts i gaudir de Son Moix, que cada vegada que juguem aquí és una festa per a nosaltres”, va afirmar l’internacional espanyol. Campos concloc les seves declaracions fent una crida a l’afició: “Des d’aquí demanar-los que estiguin amb nosaltres, que ens donin suport, que per a nosaltres són molt importants”.

Chaguinha es va mostrar content per poder debutar en competició oficial amb el Palma Futsal. El brasiler amb passaport georgià disputarà els seus primers minuts en lliga amb el quadre balear i assegura que “per a mi serà un partit molt difícil. En l’altre costat tenim un equip amb jugadors de molta qualitat, que ja estan en la lliga des de fa molts anys, i crec que nosaltres hem de començar al cent per cent d’intensitat i donar el màxim tot el partit, que és el que fem dia a dia en els entrenos”. Encara així, no va poder amagar les ganes de vestir-se de curt de nou i va afirmar que “estic molt content, espero ajudar als meus companys dins de la pista i sumar amb ells”.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button