Conecta Balear CV ManacorFeníe Energía Voley PalmaVoleibol

Derbi mallorquí a la Superlliga

El Feníe Energía Voley Palma i el ConectaBalear es veuran les cares aquest dissabte, 6 de novembre, a les 19:00 hores a Son Moix. Els equips mallorquins arriben amb dinàmiques opossades al derbi. Els locals duen duen dues jornades sense puntuar contra rivals molt exigents, el Terol a domicili i el Unicaja Almería a Son Moix. Per part seva, el Manacor arriba arriba amb unes estadístiques envejables 4 victòries en 5 partits, l’unica derrota del que va de temporada va ser al camp del Melilla.

L’equip d’Abel Bernal arriba al derbi consient de la dificultat que han tengut les jornades anteriors al calendari i espera refer-se en un partit tan especial com aquest, davant la seva afició. “Sabem que hem tingut un calendari difícil. Ara podem donar molt més i el derbi és un partit especial”.

Per la seva part, el Manacor davant el bon resultat obtingut el passat cap de setmana, Molada assegura que “encara que no va ser fàcil, ha estat el millor partit que hem realitzat fins ara”. El tècnic està convençut que el seu equip va per bon camí i que la clau per a aquesta sisena jornada davant el Palma es troba en la seguretat tant grupal, com a individual de cada jugador.

El Feníe Energía Voley Palma és un rival fort, segons Lluís Molada, es tractarà de “un partit de màxima dificultat en el qual ens basarem a fer el nostre joc, estar competitius i aprofitar totes les oportunitats”. El Manacor es troba en un bon estat de forma i és tercer a la taula classificatòria, en canvi el Palma és seté, però aquest fet no preocupa a Ignacio Sánchez “no estem bé en la taula, però volem demostrar que aquesta posició no és la que ens correspon. El partit serà molt intens, però no hem de ficar-nos més pressió del que toca”.

La trobada d’aquest dissabte contra Feníe Energia Mallorca Voley Palma és molt important “per a la nostra progressió i creixement dins de la Superliga Masculina Espanyola”, explica l’entrenador Molada, qui no li ho planteja com un derbi, sinó com “un partit més en el qual hem d’estar molt centrats”. Qui també plantetja aquest partit com un més tot i que serà un dia molt especial és Guillem Pont, “és un partit especial, tenc ex companys i amics allà, però són 3 punts més”, ha explicat el lliure.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button