FutbolFutbol Femení

Primera Nacional – Ple de derbis balears

La vuitena jornada ha estat capritxosa i ha fet que tenguem un cap de setmana ple de derbis balears. El diumenge, 7 de novembre, el Collerense rep al Son Sardina a les 12:00 hores en un duel on es jugaràn més que tres punts. Les locals arriben de goletjar 0-5 a domicili al Fontsanta Fatjó, en canvi el Son Sardina ve de perdre el derbi contra l’Atlètic Balears (0-1), en un partit molt igualat.

Les del Coll d’en Rabasaa, a més de sumar tres punts a casa contra el ‘Sonsar’, intentaran la retallada de punts. L’equip de Xavi Rado ara mateix és tercer amb 15 punts i les de Javi Herreros són cinquenes amb 13 punts. Una victòria local asseguraria l’escalada a la taula per al conjunt vermell, però no serà un partit senzill on el Son Sardina cercarà refer-se de les males sensacions.

L’altre derbi que es disputa en aquesta jornada és diumenge a les 16:00 hores a Son Malferit, el CCE Sant LLuís visita a l’Atlètic Balears. L’equip de Txema Expósito arriba llançat al duel després de fer-se amb una victòria molt treballada al camp del Son Sardina. Les menorquines afronten aquest duel amb la necessitat de puntuar després de la derrota a casa contra el Riudoms per 1-4. Les de Javier Zurbano són dotzenes a la classificació i les persegueixen els fantasmes de la zona vermella que l’ocupen el Stadium Casablanca i el Pardinyes.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button