FutbolFutbol SalaPalma Futsal

El Palma s’ensopega contra el Valdepeñas

El Palma Futsal ha pecat de falta d’encert en el partit contra el Viña Albali Valdepeñas i finalment s’ha decantat el partit per als visitants que s’han enduit de Son Moix els tres punts. Els mallorquins han perdut el seu segon partit de la temporada per la falta de punteria davant un rival que ha tret petroli de l’intercanvi de cops en la primera part.

Tot i que els d’Antonio Vadillo s’han avançat en dues ocasions en el marcador però els quatre gols del rival ha estat una llosa que no s’han llevatr de damunt. Els balears han tengut ocasions per a treure una cosa positiva però la falta de punteria, Edu i els pals els han condemnat.

El partit ha estat elèctric, intens, disputat, un espectacle amb totes les lletres. Des del primer minut. Cap dels dos es ha estalviat res i la trobada ha arrancatr amb un intercanvi de cops entre dos equips que han sortit a l’atac i pel rival. Higor ha marcat el primer en caçar un rebutgi dins de l’àrea quan a penes h transcorregut minut i mig de trobada.

La resposta ha estat immediata dels manxecs amb el primer gol de Sergio González, que ha culminat amb èxit una contra. Dos gols en tres minuts i que feien intuir una trobada molt atractiva amb dos equips tan bolcats en atac. El partit era un no aturar, un carrusel d’ocasions amb un partit obert en un intercanvi de cops meravellós per a la graderia.

Vilela ha tengut dues ocasions clares per a avançar de nou al Palma mentre que Barrón i l’equip s’han esforçat en defensa per a no concedir. Cainan ha marcat el gol del partit amb una acció per banda esquerra que ha acabat amb un tret que ha entrat per l’esquadra contrària. Golàs.

Els locals han volgut aprofitar el moment per a assestar un cop al seu rival però Raúl Campos ha enviat per sobre del travesser una ocasió claríssima per a marcar el tercer just abans que Sergio González culminés amb èxit una altra contra rival, empat.

Ha estat un partit molt complicat davant un rival que té molta qualitat i que competeix a un gran nivell com ha demostrar durant tot el partit. Nunes i Vilela han tengut altres dues ocasions que no han encertat a marcar. Amb la quantitat d’ocasions que hi hagut el desenllaç semblava clar: anava a guanyar el que més encert tingués davant la porteria rival.

I el Viña Albali no estava disposat a perdonar. Humberto ha marcat el tercer en aprofitar un error defensiu del Palma Futsal en un servei de banda. El Palma ho ha continuat intentant però el rival creava perill amb cada contra el que va fer que el rival se sentís més còmode sobre la pista amb el pas dels minuts.

Els àrbitres van anul·lar un gol a Sergio González però l’ala tenia la seva nit i va acabar marcant un altre segons després en un tret creuat amb el qual va batre a Barrón. Tres gols en el seu compte i el Palma Futsal havia d’afrontar una situació delicada. I per si no fos prou va arribar la lesió de Nunes just abans del descans.


El partit es va asserenar en la segona part. Els locals sabien que un altre gol en contra podia acabar amb les seves opcions de remuntada i Vinya Albali jugava amb un marcador a favor i sense voler cedir el terreny guanyat. Xinès va manar un altre avís amb un llançament al pal. El repte era complicat perquè no era senzill crear tantes ocasions amb aquest guió.

Els locals es van topar amb un rival que defensava el resultat sense concedir tants espais i les ocasions van ser a menys. Partit més tàctic i amb menys espais. I el rival aprofitava cada pèrdua i cada ocasió que podia per a sortir a la contra creant perill i obligant a Barrón a intervenir en diverses ocasions. Les solucions no apareixien amb el pas dels minuts i Antonio Vadillo va optar per jugar amb porter-jugador més de la meitat de la segona part per a canviar la dinàmica.

Els locals van tractar de dissenyar alguna jugada per a reduir la distància però van haver d’optar pel tir exterior ja que els manxecs no volien desaprofitar l’oportunitat de guanyar per primera vegada a Son Moix. Raúl Campos i Cainan van buscar fortuna amb llançaments llunyans que va repel·lir Edu en tots dos casos.

Era qüestió de paciència, no obsessionar-se i buscar l’ocasió malgrat que el cronòmetre avançava en contra del Palma Futsal. Higor va enganxar al públic amb una rematada que va pegar en el pal. L’encert seguia sense aparèixer. Quedaven sis minuts per davant i el partit es jugava en la frontal de l’àrea de Vinya Albali.

Raúl Campos també es va topar amb el travesser en un llançament escorat que va rebutjar primer Edu i que el travesser va evitar que entrés el rebutgi. I tot seguit va ser una altra vegada Edu amb el darrere el que va salvar el gol sobre la línia. No era el dia. I quan l’afició començava a impacientar-se va aparèixer un feix de llum.

Tret llunyà que va rebutjar Edu i Mancuso, molt atent, va caçar la pilota i el va manar a la xarxa. Quedaven tres minuts. Des de la banqueta del Palma Futsal, amb el propi Vadillo al capdavant, s’instava la graderia que fiqués el gol de l’empat. No va poder ser. Els balears ho van intentar fins al final però sense fortuna.

FITXA TÈCNICA
Palma Futsal: C. Barrón, Tomaz, Chaguinha, Sr. Nunes i Higor. També van jugar D. Mancuso, Vilela, Raúl Campos, Cainan, Marlon i Eloy Rojas.
Viña Albali Valdepeñas: Edu, Lolo, Lemine, Catela i Sergio González. També van jugar Xinès, Nano, Xavi Cols, Humberto i Geraghty.
Gols: 1-0 Higor (min. 2); 1-1 Sergio González (min. 3); 2-1 Cainan (min. 7); 2-2 Sergio González (min. 9); 2-3 Humberto (min. 13); 2-4 Sergio González (min. 19); 3-4 D. Mancuso (min. 18).
Àrbitres: Sègol Bono i Sègol Bono. Van mostrar targeta groga als locals Eloy Rojas, Marlon i Vilela i als visitants Lemine, Catela, Sergio González, Humberto i Xinès. També al tècnic de Vinya Albali, David Ramos.
Pavelló: Palau Municipal d’Esports de Son Moix, 3.700 espectadors. Partit corresponent a la cinquena jornada de la Primera Divisió de futbol sala.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button