FutbolFutbol SalaVisit Calvià Hidrobal

El Visit Calvià vol seguir sumant de tres

El Visit Calvià Hidrobal arriba a l’enfrontament de la decima jornada després de dos partits sense conèixer la derrota. Els de Miquel Vidal visitessin la pista del Soliss Futbol Sala Talavera, dissabte, 6 de novembre a les 17:00 hores, amb la intenció de donar continuïtat a la seva ratxa i enlairar-se definitivament dels llocs de descens.


Amb tan sols un punt entre tots dos clubs, el filial del Palma Futsal lluitarà per a seguir en la seva dinàmica ascendent i escalar posicions en la classificació. L’ambició dels mallorquins, al costat de la seva electricitat i intensitat, és la major basa per a emportar-se els tres punts i assaltar el Pavelló Primer de Maig.


El Calvià va empatar a cinc a casa en el seu últim duel enfront de l’Atlètic Benavente, mentre que el Talavera acumula tres derrotes i dues victòries en els seus últims cinc partits. Una altra jornada més, els de Vidal hauran de mostrar tot el seu potencial per a continuar sumant punts en aquesta competició que no deixa de sorprendre l’espectador i en la qual qualsevol equip pot guanyar.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button