Conecta Balear CV ManacorFeníe Energía Voley PalmaVoleibol

El ConectaBalear s’imposa en el derbi

La lluitat del tot per el tot que s’ha viscut a Son Moix se l’ha enduït el ConectaBalear Manacor, amb aquesta victòria l’equip de Lluís Molada manté la seva condició de tercer a la taula classificatòria. Per al Feníe Energía aquesta derrota a casa, afirma el mal moment on l’equip d’Abel Bernal no ha conseguit fer-se amb el 3 punts dins Son Moix encara aquesta temporada. El Voley Palma és vuité amb 6 punts.

El primer set comença amb un parcial 1-4 i un bon servei per part de l’equip manacorí. El bon tàndem entre Víctor Méndez i Thiago Vanole, solvents en atac i bloqueig aconsegueix un parcial de 5 punts, 8-13, ocasionant el primer temps mort per part dels locals. Una sèrie de bons serveis de Pernanbuco igualen el marcador 16-16. I el segon temps mort per part de l’equip palmesà que no aconsegueix fer front a la sòlida defensa del ConectaBalear 19-23 i els serveis directes de Filter. La bona iniciativa de l’equip manacorí posa fi a la primera part amb 20-25.

Segona manga amb avantatge dels visitants 3-5 que provoca el primer temps mort del Palma davant una sèrie d’errors no forçats del seu equip. Un parcial de 3 punts seguits del Feníe Energia tirant de servei avanaçaven al marcador 8-6. Segona part més igualada en defensa on tots dos equips no aconsegueixen enlairar-se 11-11 i que es manté 19-19. El Palma, més encertat en atac, entra en confiança 22-20 i el tècnic manacorí sol·licita temps mort que, davant el bon atac de Cairús, demana el segon temps 23-20. El Palma segueix amb la seva ratxa de serveis i s’emporten la segona pispa 25-22.

Ja en la tercera part que continua en la mateixa línia 6-6 amb errors no forçats de tots dos equips. El ConectaBalear es mostra més reforçat en bloqueig i es distancia 8-10. Es produeix la màxima diferència fins al moment amb un parcial de 4 punts seguits 14-18 destacant el bon servei de Barsemian i arriba el primer temps mort dels locals. El Palma mostra una defensa més precisa encara que sense fer front als visitants que se situen 6 punts a dalt 18-24. Les dificultats en recepció dels locals no paren a Caetano Filter que tanca el set 18-25 amb la màxima diferència de 7 punts.

El quart set i definitiu s’inicia amb avantatge del ConectaBalear 3-6 i efectiu temps mort del tècnic local igualant el marcador 9-9. L’equip manacorí es mostra encertat en recepció i juntament amb el bon servei de Méndez s’allunya 13-15. Màxima tensió davant el bon bloqueig de l’equip visitant 18-21 que amplia distàncies davant un Palma irregular. El tècnic local sol·licita segon temps mort 21-24 en continuar amb errors no forçats i Caetano Filter sentència el partit 22-25.

FITXA

Feníe Energia Mallorca Voley Palma: Abel Bernal (4), Chema Giménez (14), Renzo Cairús (14), Rodrigo Pernambuco (20), Ignacio Sánchez (1) i Sunny Wu (7). Líbero: Dani Ruiz (0).

Conectabalear Manacor: Vanole (15), Víctor Méndez (15), Caetano Filter (14), Raymond (11), Dóna Cruz (8) i Sergio Ramírez (3). Líbero Piris (0). També van jugar Chourio (0).

Àrbitres: Romero Martínez i Souto Giménez.

Parcials: 20-25 (33’), 25-22 (31’), 18-25 (29’), 22-25 (31’)

Pavelló: Palau Municipal d’Esports de Son Moix. 1.500 espectadors. Partit corresponent la sisena jornada de Superliga Masculina de Voleibol.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button