FutbolFutbol SalaVisit Calvià Hidrobal

El Visit Calvià continua imparable

El Visit Calvià Hidrobal s’ha imposat, en el Pavelló Primer de Maig, al Soliss Futbol Sala Talavera per 1-2. El conjunt dirigit per Miquel Vidal suma la seva segona victòria de la campanya lluny de casa el que li permet allunyar-se dels llocs de descens.

El filial del Palma Futsal ha desplegat el seu habitual joc frenètic i ha aconseguit desenvolupar el seu ritme competitiu. Diogo Santos i Sergio Rubio van ser els encarregats de marcar per als mallorquins, mentre que Javi Amorós retalla distàncies per als locals a sis minuts del final.


L’internacional portuguès, Santos, amb ajuda d’un defensor avança al conjunt balear als cinc minuts de partit. Més tard, ja en la segona meitat, augmentaria l’avantatge Rubio en el segon pal, la qual cosa complicaria les opcions de remuntada per al Talavera, que només ha pogut batre a Rafa en el minut 34, mitjançant una sabatada d’Amorós que entra després de tocar el pal.


FITXA TÈCNICA

Soliss FS Talavera: Alex Pérez, Javi Amorós, Anass, Porto i Dani Montes. També van jugar Cebrián, Rivera, Voltor, Carlitos i Caamaño.

Visit Calvià Hidrobal: Rafa, Sergi, Diogo Santos, Taronger i Gordillo. També van jugar Lleial, Rubio, M. Nicolau, De Juan i Eusema.

Gols: 0-1, Santos, min. 5; 0-2, Rubio, min. 24; 1-2, Amorós, min. 34.

Àrbitres: Francisco Javier Marazuela i Féliz Daniel Miguel. Van amonestar amb targeta groga a Álex Pérez, Porto, Manu Cebrián, Voltor i Carlitos, del Talavera, i a Gordillo, del Visit Calvià Hidrobal

Pavelló: Pavelló Primer de Maig. Jornada 10 de Segona Divisió.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button